Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, July 2, 2011

MABRUK Darllings....

Happy Weekend u all.....Salam Sabtu....waahhh....skrg ni saya mcm chipsmore kan...kejap update....kejap menghilang xmuncul.....nowadays saya banyak membaca blog orang dri mengupdate blog sendiri......jgn ditanya mengapa...kerna saya sendiri xde jawapan......huhuhuh....malas mungkin! ;p
Anyway...few days back...Humairah & Faihana ada Sport's Day kat sekolah diorg...more to Sukaneka for standard 1, 2 & 3 actually...sukan betul2nya esok.....tapi biasa laa mana ada acara pun untuk bdk2 kecik nih....standard 4 ke atas yg masuknyaa......
So Bercerita pasai sukaneka depa nih....hubby took day off hari tuh...semata-mata nak tengok anak2 dia bersukan.... dan jadi photographer xbertauliah......hehehehhe.....budak2 ni sukaneka diorg sorg pagi...yg sorg lagi petang...bayangkan kami mak pak nye nih...adoi laaa...lepas balik dr yg seisi pagi....rest2 kejap....pegi seisi petang pulakkk.....dengan panaihnya lagi...uishhh...mujuq jugak raisha ok aje...xbuat perangai cranky segala....
 So mari kita layan pics yer....kalau kat FBhubby ada dekat 180 pics semuanya ...jadi kat sini kita letak mana2 yg patut sudahhhh...... ;))))
Daddy sampai2 dia pulun roti canai & teh tarik dulu kat kantin.....cari tenaga  nak tangkap gambaq satgi! ;p


Senamrobik yg punya laa lama.........
dapat bekal roti & ayaq mineral....in her group.....RUMAH BAYAN

With her bestie - Low Zhi Jun

Kakak was so proud of her sister....Faihana with some of her  friends....



Faihana ni masuk acara ayam berteluq....tapi masa acara dia tuh sayangnya camera bagak daddy tuh kehabisan bateri plak...salah siapa nih! hishhhh....mujuq ada camera mommy ...dan tangkap video dia.....she got silver....ok laaa tuh...alhamdulillah!!!!!
video
Bila Faihana tgk video nih dia kata... " mommy ni bising laaa!" hahahhahaa..mommy overexcited sudahhhhhh....... ;p


Masuk seisi petang pulak...selepas balik makan McD saja utk lunch...tukaq2 baju....masuk balik sekolah...
Humairah with her BFFs...exclude adik dia tuh.... - FARAH,HAINA,LILY-
Raisha ja yg xtukaq baju sebab masa balik umah..dia sempat nap...pehtu masa dah nak gerak ke sekolah minah ni xmau bangun2...penat sgt...mommy terus angkat jer.......
Mommy di satu sudut hujung sekolah .. ;))))
Humairah in her action....






video
battle between groups

video
battle between classes...

Humairah ni masuk acara bawa bola pingpong dalam sudu....acara lawan in between groups dalam kelas dia dapat GOLD....then masuk FINAL....lawan in between classes...kelas dia dapat SILVER....that's why dia dapat 2 medals....MABRUK YA habibty.........





2 comments:

Mimi Sharif said...

Kak Na.... Sungguh, mummy ni bising la.... hehehehe... tetiba mimi bleh bygkn suasana masa tu....
Tahniah Humairah, Faihana...

Diamilikku said...

congrats to both of you..bakal mewarisi daddy nih...insya allah...:)