Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, October 8, 2010

M.A.L.A.S....

SALAM...............Yuhuuuuuu.....
gila lama xupdate ini blog....adeh laaa.........SORRY la u all.....saya di dalam keadaan yg SGT2 M.A.L.A.S !!!!!
Sejak balik Malaysia ni..rasa mcm xtau nk update apa.....padahal byk gak citer nak citer....tapi bila dh duk depan laptop....hancusss semua idea yg nk ditype tuh...nak log in FB pun kdg2 jer....sebab since hubby duk 'tanam angguq' nih....dia laa yg duk meng'conquer' depan nih....so sah2 laaaa masuk FB pun...account dia jugak....sebab tu kdg2 bila tgk ada update dr kawan ( yg sama frens ngan saya ) terus saya komen...tau2 bila dah tekan butang ENTER...tgk2 dr acc rashidi ibrahim.......isk..iskk.......sorry laa u all ehh.......
InsyaAllah if saya ada banyak masa nanti ( mcm skrg bz sgt! ) saya update lagi yaa.....
Tapi adakah yg rindu sama saya?!!!! ;p




P/S: PEMBERITAHUAN utk SEMUA : saya sekarang dah back for good.....so memang saya akan berada di bumi bertuah MALAYSIA ini buat masa sekarang.....sebab hubby masih dalam 'cuti' mood...he'll start working again at Damansara in Jan '11...fuhh...lama lg nih!!! Jenuh aku duk nganga muka dia hari2....... ;p

6 comments:

suzzsuzie said...

santek2...suka tgok gmbar ni...malaysian next top model..har..har

iEtaFAkyR@ said...

wah! saya geram sama itu pipi. patut aaa cacha pun pipinya gebus. keturunan dah nih. LOL

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

welcome home k farah. lama x jenguk sini. wowwwieee...leh honeymoon smpai jan thn depan tumpang en shidi x sibuk dgn kheja lg.

mmg cute gambaq entry ni...

Diamilikku said...

alhamdulillah...back for good okay ahhh....nanti balqises sekolah kat sini je ahh kan

aini said...

farah....cantekkkk....suke...suke...gambaq farah yang ni...:)

chiko said...

ihiks! besaqnya taik lalat!