Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 15, 2010

Our fav....


Good Morning.....Assalammualaikum....
it's been a while since my last entry ....haiyaaaaa.....been so lazy to do anything semenjak saya baik dari demam.....manakan tidak....rumah ni dh nak jadi tongkang pecah , kain yg xberlipat ada la dlm 4 bakul.....aduhaiiiii......naik juling mata tgk tauuuuu.......So with that excuses jugak la saya malaih nak update blog ini......tambah plak both balqises ghajin duk layan game depa....malaih mommy mau gaduh2 berebut laptop...
Anyway..just to put some pics of them @ popular bookstore ....macam ni laaa depa kalau masuk kedai buku.....semua buku nak suruh mommy beli.......haih...
sorang satu penjuru depa duduk.....xkira org lalu lalang dah.......
termasuk laaa si kecik nih.....tgk org pegang buku sorang satu...dia pun sama naik duduk bersimpuh kat sudut tuh.........macam laa dah pandai sgt baca!!!!!!

4 comments:

Diamilikku said...

mana gambaqnya sis?? takdak pun

aramis2177 said...

aik sone, xdak pics kaa?awat kak farah nampak plak gambaqnyaa....iskk..muskil2!!!!

Lady Lavender said...

salam ziarah..akak suka blog 3 anak dara comei ni sbb mommy dia coloteh loghat utara. Akak add dlm blog list akak yea..

aramis2177 said...

lady lavender: tq sebab mai blog saya nih ya!!!!!! kita tukaq link okey!! :)