Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, April 27, 2008

Everything must have a START!

Hi there....
hmmm....why i'm here in the world of blogging!!??? Fp yang sedia ada pun kadang - kadang xberupdate...huhuhuhu..well....actually blog ini adalah persediaan untuk aku mengisi masa lapang yg maybe sgt banyak itu bila aku dah sampai Jeddah nanti..???Jeddahh???huhuhuhu..well..havent burst the news yet....maybe certain close friends tau yg aku akan berangkat ke jeddah on 14th May 2008 nih.....huhuhuhuhu....agak sedey sebenarnya nak meninggalkan bumi Malaysia terchenta nih.....never been so far from the family....paling jauh aku duk terpisah dr family ialah....masa tgh blajaq dulu..family di Aloq Setaq, aku di Skudai,JB.....huhuhu tu pun dah sadis....ni kan pulak lain negara...lain benua.........
huhuhu..bukan boleh senang2 balik....uwaaaaa......susah payah yang akan aku hadapi and tempuhi kena laa tanggung bersama suami....huhuhuhh..tu baru la susah senang hidup bersama...huhuhuh....hmm....nak tau something....!!!????satu apa pun belum aku pack lagi kecuali baju - baju balqises nih..tu pun mostly baju2 yg mmg xyah pikir2 nak bawa ke tak.......huuuh.....ada sapa2 yg volunteer nak tolong !!??padang bola aku tadahkan nih....huhuhuhu.....

Beg baju - baju balqises yg dikemas gitu - gitu ajer....


Beg yg suppose terisi dgn baju2 aku.....adoi....!!!???
( Yang, jgn marah aaa...i knew i iknew...MY BAD...saya yg malas...)

Agak - agaknye cukup ke 2 biji beg besaq ni n 1 cabin luggage??hmmmm..apo laie den nak bawak nih????kalau ikut hati sume pun nk bawak....huuhhuhu..kalau nk kena sekeh ngan hubby cuba - cuba laa wahai farah!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

owh... ada blog baru.. kalo camtu apa kata ko wat novel je.. pastu leh publish citer kat mana2 kompeni.. lagi bagus dpt duit poket..!!

@cu SaYaNg said...

oit mummy...dah pandai join blog ek..singgah2 le ke blog aku http://sephiasayang.blogspot.com