Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, August 10, 2010

update

Hi all... Salam ....lama nya laa hai saya xupdate blog ni kan...ada sket bz lately...berlari ke sana ke sini.....hari ni tepat 1 week kami sampai ke Malaysia nih......so far so good cuma jet lag tuh still ada...huhuhuhu.....
Malam karang saya mau bertolak balik ke Aloq Staq tercinta........sambut puasa kat sana....mau pi pasar ramadhan.....oooooooooohhhhhhh BEST!!!!!!!!!!!!
Rote now saya kat umah my sis in law.....tetiba plak dia suh jadi model bidan terjun promote biz dia....hohoho...model tak bertauliah nih!!!!nyesal xbawa sekali balqises... kalau tidak leh suruh ajaq mommy depa nih berpose liuk lentuk bagai..sebab mommy depa ni keras macam kayu!!!!!!!
Mari kita layan model kayu nih yaa.....


 

Semua skirts & sarung ini boleh didapati daripada Skirt & Arm Socks PU3 EZYWEAR from my sis in law , Kakak Puteri di FB ( id: Puteri Norasha ) atau email dia : suzi_pm71@yahoo.com.my
 Material skirt dan lengan nih mmg selesa di pakai....untuk outdoor aktiviti  , casual wear ,officewear dan nak pakai pegi bazaar ramadhan di bulan puasa nih sgt laa sesuawaiiiiiiiii  .......So lepas nih boleh laa pakai sumer baju yg dah pendek2 dan xde lengan tuh.....xyah buang2 ehhh....penat beli mahai2...sayang wooooo!!!!!!Confirm hubby2 u alll senyum sampai telinga..........mcm org kat bawah ni!!!!!

Tapi dia yg tak pakai baju plak!!! :p
p/s: masih nampak kah six packs dia tuh?? hahaha..perut cha2 ngan perut daddy dh sama naik daddy oiiii.......
Ok u all.......i got to go......if u all minat jgn segan silu contact my sis in law tuh ehhh......

9 comments:

suzzsuzie said...

model kayu yang cun melecun...kalau asah bakat harus kalah Heliza ngan Bienda...

Diamilikku said...

kak farah comelnya...kurusnya kak farah..jeles sone tau..huhuhuhu

safura said...

How did you lose your weight so much? baguih betuilaa

zuliani lahh :) said...

suka bace blog akak. :)
folo la semula.hehe.

aini said...

farah...aini macam interested la baju2 ni....:)
macam na aini nak order ya??

Aiza said...

farah..kuruihnya hang..jeles weh!!

Cik Kham & Co said...

ko dh kurus nok.....slim melim body...ape rahsia nyer...??

aramis2177 said...

kak suzy: hahahaa...model kayu balak nih!!!!:p
sone: tgk live takdakkuruih mana aih....lam pic ja nih!
safura: rasanya bdn aku ni cam yoyo...senang turun..TAPI senang gak naik..... :(
zuliani: tq..nanti akak follow
aini: interested kaa? leh add kak ipaq farah tu n tanya dia naa.... :)
kham: huhuhuhu....ko tgk live br ko tau aku tak dak laa kurus mana sgt pun......rahsianyaa? ada anak2 yg buiah n xreti duk diam
....weeehhehee...

Cik Wanie said...

amboi lawa2 sungguh tundung2 yg diperagakan itew,
cantik okeh...

:)