Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, February 7, 2011

tenggelam timbul....

hallo hallo.......
hohohoho.....sejak dua menjak ni saya xrajin mengupdate blog ni....bukan sebab xdak cerita..tapi sebab masa yg sunggguh jeles ....nak ngadap depan laptop ni pun paling lama 5 minit.....abis camno....ni pun saya jengah sat blog ni utk update secara laju2......
Anyway....kami ni just came back from loq staq sabtu lepas.....sekolah plak baru bukak hari ni...makanya semua jd bertambah kalut.....i"ll try to update soon.....till then...
HAVE A GOOD MONDAY all........muahhsss
Love from Humairah.Raisha.Faihana

3 comments:

Diamilikku said...

tul lah abah sone kata..kak farah bawak anak dia tiga orang yang pakai baju polka dot tu ka..husband dia duk amik2 gambaq kan..mana lah abah nak cam..awat depa tak habaq...ish ish ish.....boleh duk buat tak kenai...:)

nur easy said...

cantiknya pakai baju sama2...

Cik Wanie said...

amboi sedondonsssssss,
cantik sbb warna purple:)