Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, February 12, 2011

welcome to the family - BABY AAYRA....

Dari tgh malam 11hb lagi saya mmg tau biras saya si FIEZA ni akan admitted....sebab dh sampai duedate dia mau melahirkan baby aayra nih ( nama mmg dia dh taruk awal..tapi lom sure nama penuhnya..asik panggil baby aayra aje! ) katanya sampai Prince Court tuh dah terbukak 3 cm ( kalau tak salah aku lah kan fieza kan!! )...so alhamdulillah xyah nak induce ke apa.....pandai ehh baby aayra ni pilih tarikh......
So sepanjang hari semalam mmg saya ternati2 jer sms dari fieza...nak telefon dia takut ganggu proses contraction dia......so baik kita tunggu jer news dari dia kan....
Dalam pukul 2.30 tuh....saya dpt MMS from fieza......gambaq baby aayra yg seberat 3.7kg...woooooohoooooooo........cayalahhhh baby!!!!!!
Oopppsss...ni bukan babynye....kalau kuar2 dah jd gini mau pengsan doc kot!!! ( Si raisha suka sungguh dapat duk lam bekas baby nih..terkenang masa dia baby gamaknya!!! )
 OK2....introducing little AAYRA.....
Ohh.....sangat adorable ok....geramnyaaaa laa hai tgk pipi mbam2 dia tuh.....kalau tgk tang peha dia....haaa ko, mcm peha yg mcm kena botox ok.......cekang gila....takde langsung kedut2 mcm baby2 yg newborn selalu ada tuh.........patutlaaa mak nye pun gebu gak kan....mommy zaza kannnn!!!!! ;p
Let's layan the rest of the pics wjile kitaorg kat spital semalam....
oh pipi kami sama!!!!!
Caya lah mommy zaza...pasni tambah satu lagi ehhh....this time senang kan beranak!!!!! ;)))))
="" class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
berbackgroundkan KLCC
Daddy shidi with kiddos......semua pun sangat excited mcm nak cubit2 baby aayra ni...especially si raisha nih.....asyik sebut...."baby...baby"...dia cari2 jer mana baby!!!!!
lan, ko mucung lebey2 sebab dah start kena pantang ker????? ;p
Introducing the proud parents of 3......LAN & FIEZA.....MABRUKKKKKKKKKKK!!!!
Kitaorrg gerak from PCMC tuh dalam pukul 11.20pm jugak.....since dah sampai dekat2 KLCC ni..kitaorg terus gi Pelita Nasi Kandar tuh....pekena sup lidah dia yg sangat mavelesss..........yummeehhhh..............THANX to baby aayra sebab dia hilang kempunan ushu nak makan sup lidah tuh! ;))))))
xsangka minah tenit ni pun suka sgt makan sup tuh..........iskk..mmg anak rashidi nih!!!!

5 comments:

Anonymous said...

vavavas mami farah tulis entry terus lepas balik eyh..??
correction!! aku antar msg kat ko 1457, baby kuar 1450.. heheeh.
anyway, tak sangka segebu itu dia kan. jenuh gak nak teran masa tu, sib baik mrRaz aku ada bg sapot.. "sket lagi, yang. sket lagi. i dah nampak kepala baby tu." harus semangat aku, kan.
anyway, thx for cumin.

nur easy said...

suka cium baby.. bau bestkn..;)

suzzsuzie said...

masa tgk mms tu lain macam je kegebuan baby aayra ni...rasa nak cubit2 je tang pipi tu...putih melepak...

Diamilikku said...

ishh nih yang rasa nak jadi mommy of 3 gak nih

Cik Wanie said...

tahniah buat biras akk sbb melahirkan baby baru,
cute sgt2,
gerammmmmm nengok:)