Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, December 15, 2008

our aidiladha 2008

Yahooo....
kali ni our aidiladha sempat sambut di Malaysia...though tidak laa meriah mcm Aidilfitri kan......
tapi jadik laaa buat kami yg dah lama gila craving for malaysian food nih.......huhuuhuhuh
As usual...balqises mmg sangat2 happy coz dapat jumpa cousins diorg....so main xhengatt dah kat mommy & daddy dia......


ni masa diorg tgh dinner reramai nih......meriah satu meja tuh....Aunty Fid buat laksa mlm tuh.....so apa lagi...sumer pakat balun laaa.....tambah laaa kami plak dah lama xmakan laksa.....hehehheee.....

Pehtu giliran mak2 & pak2 plak makan.....wah2.....balik mesia ni semangat sungguh saya makan.....Alhamdulillah sejak2 sampai tanahair sendiri nih....kesihatan saya bertambah baik...cuma once a while fenin2 & loya2 tu datang......tapi kalau kuar jenjalan....WAJIB TERUS SIHAT!!!!!hehehhehehhee....
Haaa..dipagi raya AidilAdha tuh...saya & balqises bangun dah agak lewat..dlm kul 10 gitu...maunye tak....mlm tu budak2 ni xtido.....jetlag lagi.....pukul 6 pagi baru nak tiduq..abih camno....harus laaa kul 10 bangun....tu pun sumer pakat laloq2...hubby kalau x kerana kena sembahyang Raya...harus dia pun sama naik......hahahhahhahha

Kami semua pakat menjamu selera .......Fieza & Lan...jangan jeles aaaaa.......ada macam2 woooo.......hehehhehehehee....aku makan sedap2 tu asik tingat ko jer.....huhuhhuh......


Haaaa..tengok laaa kanak - kanak ribena nih....enjoy sakan dengan cousin2nya........mommy xbawa balik pun baju kurung coz nak jimat space....hehhehee...lagipun jubah jeans tu leh pakai buat baju tiduq, baju jalan ker......hahahaha.......though memula tu diorg punya laa hangen nak merajuk2 kat mommy coz nak pakai baju kurung mcm org lain....mujuq laa ada Aunty Fid yg sungguh laa pandai memujuk balqises nih.....

And yeap..mommy pun xbawa balik pun baju kurung....hehhehee.....sumer anak beranak pakai jubah jer....termasuk laa daddynye.......tapi xsempat nak snap gambaq daddy coz dia asyik tiduq jer.....huhuhuhuhuhu......
adehhhh...banyak ni nak upload....tapi takpe....i'll do it one by one......oh yer, kitaorg bertolak balik ke kedah petang raya haji tuh.....around pukul 6 ptg gitu baru bertolak dr Cheras....
sampai Loq Staq dlm kul 11.30 pm .....sampai sana tok mama & tok Abah sumer pakat terkujat....Acu Wida lak confused bila mommy fon dia suh bukak pagaq...siap marah2 tu ...maklum laaa dia dah tiduq time tuh...Tok mama plak ingat ada toyol mana datang kacau dia tiduq...hahahhahahhaa......ni lah dia penangan SURPRISED kami!hehhehehee
oopp....to be cont......

3 comments:

@cu SaYaNg said...

mummy...
bila blk puchong?
rindu nye nak jumpa mummy...

chiko said...

wat m gonna say is.. m happy for u.. u r d one yg 'craved to death' nak balik sangat n mkn macam2.. hahaha..
we ols tak jeles la.. sini pun dapat makan macam2 tau.. dapat gak raya.. hihihi..
n d best part is dapat dok jauh dari sume..!! muahaaha *evil tak aku..??*

Aiza said...

farah...your jubah..heheh... i like.. nnt beli kan tau