Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, December 15, 2008

Trip to penang 2..

Sampai Penang terus terjah Queensbay Mall....jalan2 cuci mata....sempat sambaq baju T selai dua kat Hush Puppies....balqises ni plak duk hingaq nak jam BEN10..so singgah Toys r Us....tapi jam tu out of stock....mujuq!!!!huhuhuhuh......dah settle sumer kat situ kami terus gerak  ke Padang Kota....ni antara tempat yg wajib singgah kalau mai Penang...

Pekena sotong kangkung , sotong bakaq , kerang bakaq , siput balitung , kepah , pasembor and macam2 lagi laaaa....tambah plak ngan ayaq asamko+buah mera....slurppp..sedap banget!!!
Paih makan2 tu kami lepak2 sat kat playground situ......balqises main 2/3 round......hehehhee..lepaih gian main slide kat Malaysia.....


Lepas lepak2 tuh...kami terus gerak ke Batu Feringghi....jalan - jalan cari cd...ni satu lagi tempat yg kami always singgah kalau sampai penang.....pi beli koleksi cd2...hhehhehheee....sesapa yg pi Penang.....ssaya memang laa suggest pi laa singgah Padang Kota pekena seafood tuh & singgah laa Batu Ferringghi nih......memang best.......

ok laa yer, enuff for now....banyak lagi nak update nih....ni xmasuk citer kat loq staq nih.....satgi sambung lagi.....nak sesiap ke OU sat.......

oh yer, my darling Faihana xbrp sihat....flu & mild fever....mommy & daddy batuk2 lak...humairah je yg still going strong sorg2 dia.......so kami agak lembap..sama macam cuaca kat Kl nih..mendung sokmo!!!!!but i guess it's ok for us yg dah lama xjumpa hujan nih!huhuhuhu.........

8 comments:

@cu SaYaNg said...

perghhhh....
sakan hang bejalan noo
ilang semua mabuk2...fening2...
blk mesia terus jadi strong
hahahahaa

mama_danish said...

amboi farahh...jln sakan..mkn sakan nooo...

ieza said...

mak aii...menarik nyer makanan..

aini said...

farah...siannya adik ana demam ya....huhu....:(
farah pun rajin2 makan ubat batuk ya..huhu...balik cepat sembuh...nanti dah nak balik jeddah dah....ok dear...take care!

Harni Safarina said...

Pekena sotong kangkung , sotong bakaq , kerang bakaq , siput balitung , kepah , pasembor and macam2 lagi laaaa....tambah plak ngan ayaq asamko+buah mera....slurppp..sedap banget!!!
-----hui sedapnyaaaa..sotong kangkung, pasemboq dgn ayaq asamko tu best tuh. pebret nih, nak kena pi penang la nampak gayanya. hehe

Linda+Ghazi said...

hehe sakan berjalan noooo...takpela..pasni naty balik sna shat dh sbb kempunan nk dpt sume bende kat mesia udah diberehkan dgn jayanya..huhu..oo get well soon to all of u k!

Aiza said...

farah..syoknya dapat cuti panajng balik mesia..
aku truih jd terliuq tgk gambaq p mkn2 kat padang kota tu..
ishh..mengancam sungguh..lama cuti?

cik wanie said...

wah akk blk alor staQ,
sedeynyer x dpt jumpa,
huk huk huk huk...

bila akk blk sana,
hurm