Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 10, 2008

here i am....

HI ALL.....
sorry for the long silent!!!!!been 'out of this world' for almost 3 weeks......
biasa laaaa..internet problem kat Jeddah.....so nuttin much i can do bila tenet takdak nih....
ANYWAY.....
just to announce that...
rite now....am in MALAYSIA....
baru 4 hari saya di sini....and for the moment saya ada di Loq Staq ( baru sampai semalam)..
maybe Jumaat pagi ni saya bertolak semula ke KL....
so u guys...gimme a call at 012-3226598/012-2326598
mana2 yg saya sempat jumpa kita leh laa jumpa.....
and utk kawan2 yg ada kat KL....gimme a call after Friday yer...
meh kita jumpa2....huhuhuhuh..
ohh yer, saya akan bertolak balik ke Jeddah on 31st Dec 2008...
ok...tak leh lama coz online from my sister's lappie...
till then.....
take care all....

13 comments:

Mimi Sharif said...

hehehehh...........
cadar mimi ada dak?

ieza said...

farah...syoxnyer...so mai uamh kami na

aramis2177 said...

mimi....
alamak....kak naa lupa laaa sgt2 pasai cadar mimi tuh......
kalau mimi nak...nanti kak na blik sana kak na beli n kirim kat kwn..boley?sorry2..ampun2....

iza,
huhuhu....insyaAllah kami pi umah korang ehhh!Huhuhuhuh

amal zuriyati said...

aku nak jumpa hg. leh ajak tini skali. tp jumaat sampai ahad aku pi melaka. hg dok kl sampai bila? aku nak jumpa hg gak heheh...

chiko said...

Aku DaH TaU LaMa.. hehehe... akhirnya sampai gak hajat nak jalan2 cari makan. Tak terkejut ke MakJah n ols family kat sana..?? Hepi holiday..!! Aku nx wk ke Edinburgh.. yeeehaaa...!!! Tour N Shopping.., of coz..!!

Naddiea said...

kak farah,akhirnye selamat sampai M'sia.sickness sume dh hilang kot.boleh la kak farah makan macam2 kat sini.

anyway,x tau kata kak farah nk balik m'sia dlm mase terdekat ni.ingat nak mintak tolong belikan jubah.kt sana mesti jubah lawa2 kan.huhuuuh....

ann said...

kak farah....

awat ann tak tau kak farah nak balik...

ni pon baca dari blog sone...
byk bende yg teringin nak kirim dari sana...

anyway... welcome home sis

shaf said...

welcome home! ermmm bestnya dapat pijak bumi sendiri yer! ni la peluang nak lepaskan mengidam nak apa2 yg tak dak dulu.. bedal jer... yg lain belakang cerita..

Mimi Sharif said...

xpa....
duit xdk pun lg....
lain kali kak yana balik cni la....
xpyh kalut2.....

@cu SaYaNg said...

datin...
nanti kita calling2 ek
bila dah balik puchong
rindu nye....

afa said...

hi farah, ini afa kwn icha...kta jumpa few times kat umah icha.
selamat kembali...

aramis2177 said...

alos u all ......huhuhuh...sorry la utk shepah & ann...kak farah mmg buat surprise pun..so xbgtau kata nak balik.....insyaAllah nx time kak farah beli brg2 apa yg hangpa nak ok!!!adoi laa....rasa bersalah plak.......
amal & piah....nanti kita calling2 jumpa2 ok!!!apa2 hal jgn lupa buzz aku.....
shaf, aku mmg duk bedal segala macam makanan laa nih....semua aku bantai..pantang jumpa..wakakkakkaaa....
afa,ingat2...kita selalu gak terjumpa kat umah fiza kan....hehehheee...how r u?
mimi......mintak sorry banyak2 naa....nanti kak yana beli bila nx time kak yana balik....
fiza......hahahhahaa...TQ laa coz tlg simpan rahsia aku tuh yaaa!hehehhehee

TiNiE said...

wei...so hang cemana...jomlaa jumpa2an