Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, December 14, 2008

quick update

A very quick update from our 'old house' in puchong......saja nak update a few piccas that we took on the way balik to malaysia.......hehhehhehheee


Balqises masa tgh Q nak boarding...ni still kat Jeddah Airport lagi......

Atas kapal.....muka masing2 excited gilerr...xsabar nak sampai Malaysia.....huhuhuhu......kononnya sangat SURPRISE laaa kan!hehehee

Tadaaaa...bila dah sampai....mmg as expected mana ada org tunggu coz kami mmg xbgtau sapa2 pun kami nak balik.....so mmg takdak sapa yg mai jemput kat KLIA....so breaklunch dulu.....then amik taxi....terus tuju ke Cheras.........sampai Cheras...balqises ni duk tekan bell....sapa pun tak mau bukak......yg ada hanyalah budak2...all my nieces n nephew.......depa duk cakap USU BALIK.....
tapi all the grown up sumer buat bodo xcaya.....last2 MAN main jenguk....baru laa terkujat tgk muka kami depan gate....hheehhehhehhehhehhee.......
ok2.....saya ada dinner kat umah abg saya di bukit jelutong.....will update later k!
take care!

1 comment:

Sachin Malhotra said...

very nice blog...

pls visit my blog and share ur views...

http://spicygadget.blogspot.com/
http://www.mobileflame.blogspot.com/

thank you