Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, November 23, 2008

silent mode!!!!

hi peeps...
aiyooo..agak lama yer saya menyepi.....
antara faktor2 kenapa terjadi begitu:
1. tenet saya sudah beberapa hari tidak betul....mcm biskut ajer lagaknye!

2. kesihatan yg kurang bagus membuatkan keadaan saya hanya terbaring saja......iskkk...rasanya dah nak masuk 3 mths nih...bila nak abis morning sick nih!huhuhuhu..cepat2 laaaa berlalu....

ehhhh...dua faktor tu jer.......huhuuhu..ingatkan banyak.....tapi sebab 2 faktor tu lah saya mmg xmampu nak update blog ini.....esp no 1. kalau dah tarak tenet nak update apanya......tambah plak no 2 tu...kalau dah nak bangun ngadap laptop pun xlarat..mana nak datang updatenye.....so tu lerrr citernye!oohh yerr, saya ada masuk blog korang sumer baca cerita ceriti yg best2 tu....tapi xsempat nak tinggai komen laa......nanti2 kita masuk lagi ehh!

ok laaa....ni pun dah rasa2 nak muntah nih......saya chin chau dulu yer.....take care all!

p/s to tinie: semalam aku mimpi jumpa hang & anak2 hang yg 4 org itu!!!!huhuhuhu....bestnya...bila laa nk jadi kenyataan nih!

9 comments:

TiNiE said...

omg!!! betoi ka farah...insya-Allah nanti kita jumpa naaa...soooo sweeet...

ieza said...

sian nyer hang....sabaq na...arap hang cepat sihat...

chiko said...

**angkat tgn**

aku nk tanya.. cara2 ko tulis kat blog n komen2 kat fb or blog kan cam org dah tau je mana ko pegi... kiranya dah tak de rahsia lagi ka.. aku musykil je.. kata RAHASIA tp cara ckp cam bg hint2.. hahaha..

aini said...

farah....miss u dear,,lama tak borak panjang dengan farah..aini dok masuk blog farah la bila farah lama tak online....huhu...:(
ok dear...take care..have a good rest ya!!

ghazi+ummi said...

aunty mommy..get well soon n balik la mesia cecepat jupa kami..ehem..gitau la bile nk balik, bleh ummi ejas jadual..ummy ngader byk hal lak disember ney..tp klu setakat ngeteh kat oldtown jj, tadek hal hohoho

cik wanie said...

salam akk,
wanie doakan akk cepat sembuh yer...

nanti bila blk msia,
jgn lupa bgtau wanie ok:)

miss u akk:)

Naddiea said...

sian nyer kak farah..teruk yer akak punyer alahan.insyaallah nanti hilang la tu.Anyway,kak farah dapat award dr shepah.sile amik award anda di blog shepah yer.sekian terima kasih.

aini said...

hai farah!!nape ni dear...selalunya farah tak silent macam ni...huhu...risau la aini...farah sihat ka???huhu...:(
still loya2 lagi ka??aini selalunya if farah lama tak online...sure aini masuk blog farah....but kali ni...farah pun dah lama tak update blog farah....huhu...risau la....hope everythings ok right there...ok dear...bila farah dah online nanti...do keep in touch ya...hope to hear from u soon...dear...bye...take care!miss u much...;)

Mimi Sharif said...

kak yana dh balik cni kan...........
oooo......... diam2 rupanya nk balik cni