Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, November 5, 2008

lawyer, loya & loyar buruk....

Semalam kami anak beranak melayan citer Smallville Season 8 episode 6 -Prey ...
Antara aktiviti kitaorg kalau xkeluar memana, kitaorg suka layan movies or citer Smallville Season 8 and Supernatural Season 4...... usually weekdays mmg jarang kuar gi memana unless ada barang dapur nak kena beli....tapi selalunye jarang laa....coz budak2 ni mlm selalu tidoq awai..the next day nak sekolah kan.......
Ok2...berbalik pada tajuk tuh.......
huhuhuh....bila abis layan je citer Smallvile tuh....saya pun cakap laaa kat balqises ni...
"dah2...cepat tiduq..esok nak sekolah! daddy tiduqkan diorg jap...mommy ni loya laaa.."
tetiba je humairah cakap.....
" mommy ni mcm citer Smallville tadi je!"
saya & hubby duk muskil2......apa yg samanye...since when laa plak mommy nye ni ada power cam si CK tuh......dalam kami duk kompius tuh...
dia kata..
"Kan tadi lam Smallville tuh dia kata...you're not a LAWYER! Mommy kata mommy loya! "
Erkkkkk......terus tetiba saya tingat last sekali lam citer tu tadi mmg ada script tuh...."you're not a LAWYER"
tapi xsangka laa plak si humairah ni take note....and dia samakan ngan saya yg tgh loya2 tuh....
wakakakkaaa...saya n hubby gelak guling2 kat situ.....
mommy yg LOYA...awak lak yg jadi LOYAR BURUK anak oiiii!!!!!

5 comments:

Diamilikku said...

hahahahhahahah...
sangat lawak ok..
sone gelak gila baca..
memang loyar buruk betullah si kakak melayan ibunya yang loya...

**take care kak farah**

Cik Kham & Co said...

datin...ade jek citer ko yg best ekk...

neway..aku dah berjaya jwb tag ko...key..bye...

aramis2177 said...

Sone: HAhahaa..tu lah...dia pun dah malaih layan mak dia yg selalu loya2 nih......sian dia!!!
Kham: Toh Puan Sri Kham....
nanti aku cek vlog ko!hehehheee..bagus2!

ieza said...

heeeee....bijaknyer si kakak tu...take care

nur nabil said...

hai kak farah
hehe...comel je anak kakak tu
take care =)