Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, November 15, 2008

still the same!

Few years back......masa tengah sarat ngandungkan si Faihana ni....to be exact...last checked up before saya delivered....kan leh view muka baby kan.....so masa tu mmg excited sangat nak tengok muka dia...doktor tu siap close up kan ke muka baby tu n print kan utk saya...
till now ada lagi printed paper yg ada gambaq minah kenit lam perut nih.....hehehheeee.....
oooohhhh..berbalik kepada tajuk....dua tiga hari lepas....masa si Faihana ni tiduq....saya duk belek - belek muka dia....macam mana muka dia masa tiduq tu sebijik tu laaa muka dia masa lam perut dulu....gambaq yg doktor printkan tuh.....mcm ni lah muka dia .....xberubah langsung....
saya ingat lagi masa tgk pics tuh....saya cakap kat hubby...wahhh...nampak pipi dia seketul laaa.....mata dia bengkak mcm mata daddy....mulut pun muncung2 gitu bila tiduq macam daddy......hehheheee.......
cuba tengok skrg.....kan still serupa.....


Haaaaa..tengok dia tiduq bersama 'kain busuk' dia........dah masuk 4 thn nih....'kain busuk' tu duk teman dia tiduq......tapi sejak2 dah sekolah nih.....dia terlupa dah kan 'best fren' dia tuh...once in a while dia mintak gak laa........rindu gamaknya.....tp kalau ada kain busuk ni cepat jaa dia lali!hahahhaaa......


Ni masa dia still baby.....ghasanya tang pipi dia xberubah kot.....yg ni mmg kompom buh ENO lebih!hahhahahhaaa


huhuhuhu....sat jaaa dah 4 thn berlalu.....tu xsembang bab Humairah lagi...kalau bab Humairah saya & hubby lagi terasa syahdu...coz dia anak sulung kan....biasa laa..selalunya anak sulung kan kita over excited gitu!tapi Humairah ni memang dari kecik muka dia dah sebijik diri muka daddy...tambah plak rambut baby dulu pendek2....memang anak jawo budak nih!hehehheee.......

Haaaa....sama kan muka dia kan daddy dia.....mata kecekkkkk jer!

When she still a baby!yg ataih tu still dalam pantang....yg bawah ni muka dia dikerjakan oleh budak kat Taska my MIL...daddy bengang jer!huhuhuhu..anak dia kena geget! 

Ooohhhh berbalik kepada last entry tuh....
Utk info korang...arah destinasi saya belum lagi boleh dibagitau.....saya akan balik Malaysia....tapi bukan laa dlm masa terdekat nih.....yg tu akan dibgtau kemudian....buat masa sekarang BIARLAH RAHSIA dulu yaa...ini sebenarnya atas permintaan hubby.....walaupun saya tersangat2 laa nak announce kat sini mana saya nk pi.....tapi bila dah approve...saya bgtau yer.....
oohh yea, utk u all yg ada nak pesan apa2 dr sini.....sila laa email saya kat aramis2177@yahoo.com 
So that senang saya nak ingat satu2 barang2 tu sapa punya.....hehehhehhee
InsyaAllah kalau ada rezeki , ada kemampuan , tidak lebih  berat muatan....saya akan cuba usahakan yer!

3 comments:

Diamilikku said...

kak farah...masa gambaq dalam pantang tuh mcm alesha jer..hehehehe...baby dalam pantang muka lebih kurang jer kan

aramis2177 said...

Huhuhu..tulah sone kan....sama jaa muka depa.....adoi...sok2 sone pun ghasa...tau2 dah besaq!uhuhuhuh

yatie rahman said...

balqises nie sungguh la sempoi kan..adventurous gitu..si hafiy ka? so kampung boy...penakut nak naik segala mcm roller coaster..nak buai pun takut kat playground...dok naik menatang slides ja...apatah lagik face painting...free pun takmo..kat skolah ada kadang buat family day...reyau2 x mo..fashion show pun mula dia dah teriak kat rumah x mo pi sbb malu...sib baik la ada kengkawan naik gak atas stage...kalo balqises saheh catwalk sakan kan...hehehe..