Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, November 15, 2008

menconteng arang di muka sendiri.....

Owhhh..TIDAK.....bunyi tajuk entry tuh cam sungguh saspen jer....huhuhhuh...sebenarnya bukan laa arang..tapi kaler & glitters.....
Ni sume keje balqises laaa nih.....diorg ni laa beriya2 sangat nak kaler muka diorg ngan mcm2 design nih....pantang mai Ajis Mall ni...selain diorg nak memain2 kat Toy Town dia.....diorg selalu mintak kat mommy & daddy nak kaler muka ....tapi selalunya kitaorg malas nak layan......tapi since kali ni kitaorg buat syarat....
kalau kaler muka...tak boley main2  dah ok...!!! ( mommy & daddy ni garang wooo!!! )
so diorg agreed....takat kaler muka je lah........
layan je lah pics diorg nih.....

Humairah tengah menadah mukanya.......dia pilih corak ala-ala Barbie Mariposa tuh......
Cepat wooo auntie arab ni lukih.....tup tap tup tap....siap!!!!!

Tadaaa..........ni lah hasilnya........paih turn Humairah....Faihana nye turn plak....so while waiting for her....mommy & kakak posing dulu.......

Tadah adik jangan tak tadah muka tuh.......
Corak minah ni pilih susah sket...auntie tu pun kena belek2 buku tengok dua tiga kali nak lukih...kalau masa Hmairah tadi dia selamber jer conteng sana sini.....yg ni kene refer buku....hahhahaa...gamaknya corak ni jarang orang pilih kot!
Akhirnyaaaa.......Siap sudah.....diorg tanya mommy ni corak apa..mommy pun tak tau nak habaq.......huhuhh..ala2 burung peacock kot.....tapi Humairah kata tang mana yg peacocknye?? Mommy jawab tu tang dahi adik tuh kan macam ekor peacock!!! Humairah kata lagi...ni kan muka adik...bukan ekor!errkkkk......sudah laa nak oii...mommy pun tak tau ni corak apa!sapa suruh dia pilih.....!!!!!huhuhuhuhu


My two princesses with thier 'new look'!!! tahan tuh even kat mulut siap ada glitters......camna nak minum ayaq tak tau laaa.......puaih laa hati depa daddy layan hari ni kan!huhuhuhuh.......
Owhh....yg daddy nak marahnye..bila balik rumah jer....depa pulun basuh muka.......Aiyoooooo.........tadi ko nak sangat beria......ni dah sampai umah salin baju tiduq sumer.....pi basuh sumer kaler tuh.....iskkkk...buang duit tau!!!!!
Ghupanya diorg takut bila dengar daddy citer pasal kalau conteng muka masa tiduq..nanti tak boley nak bangun...sebab roh tak kenal muka kita.....!ooohhh...gitu ghupanyaa.....!!!!!!!

3 comments:

shafa said...

cian dia org takut..siap basuh muka lagi. tapi apa2 pun mmg cute bangat..cute kuasa dua.

ieza said...

comei la depa ni

ummi ghazi said...

comellllllll la! klu kat mesia dh pueh hati acik snap tauuu!