Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, November 13, 2008

counting days......

Hmmmmmm...am counting days towards our 'vacation'! 
tinggai xsampai sebulan je lagi.......
so skrg tgh preparing mentally & physically ....
Hope by that time saya sudah agak kuat and ada kudrat utk naik kapal terbang....
Ooppssss....kemana arah destinasi kami..???
itu belum boleh saya announce kan lagi memandangkan masih ada beberapa perkara yg belum settle....
xper2.....TUNGGU nanti ehh!

12 comments:

TiNiE said...

besssnyer nak jenjalan...aku gak tak pi mana2...somi aku tu asai ajak p memana jer dan dan 'dok umah lagi bes, duit takyah kuaq'...hampesss

*adie* said...

waa... farah nak balik mesia ke?? seronok aaa...

mummy Sofia Zahra said...

nak pegi holiday kat London ya... Bestnye, nak ikut juga, nak main snow... Betul x k.liza teka ni???!!!

mama_danish said...

farah, nak balik sini ka?

Diamilikku said...

k farah..
nak mintak tolong nih..
ada kemungkinan dak kak farah blk msia..huhuhu..bukan apa..mizan nak kirim suh k farah belikan kurma nabi...

ieza said...

farah...nak balik malaysia ka??...kalau tul..jgn lupa mai umah tau....wajib tau...

@cu SaYaNg said...

momy..dengaq cite nak blk mesia..besh..besh..x sabaq nya nak tggu hang balik...
don't mind kaler apa pun..but kalau boley biaq la matching dgn semua kaler baju...
mis u dear..x sabaq nk tggu hang balik

Naddiea said...

kak farah nak balik msia kah???kalo leh kirim barang macam best jerr kan hehehe.....

ummi ghazi said...

huhu ade org nk balik mesia keeee?? hehehe sunuttttt~

chiko said...

hhmm.. physically tu ok lg la..tp mentally tu ada sket kemusykilan ler.. hehehe.. apsal erk..???

dtg je la sini cepat, main snow kasi dorang jeles.. meh ler.. aku sanggup tunggu ko kat epot..

Iza-Zulkifli said...

wahh..nak gi vacation? best best
ke mana la tu agaknya yek?

shaf said...

akan ku tunngu announcement farah!