Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, November 1, 2008

they had UN day!

Last wednesday balqises had 'UN DAY' at their school....so their teacher awai2 lagi dah bg surat kat mommy suruh pakaikan diorg baju kebangsaan negara masing2...mujuq laa masa tok mama & tok abah mai dulu ada bawa baju raya untuk depa nih..so ada laa baju kurung nak dipakai.....huhuhuhhuu......masa pi sekolah seperti biasa depa naik van sekolah with uncle Rafeeq cuma time balik daddy made a very BIG sacrifice untuk balik kejap just ti pick up her balqises...poor hubby actually coz he had to travel 1 hour back from Thuwal ( tempat keje dia ) to Jeddah....mujuq laaa bos dia lepaskan.....jauh tu nak drive dlama 90km....setakat nak balik sat amik n tgk anak2.....we really appreciated that daddy!muahhssss...


The one in Blue Cheongsam tu was their bestfriend...JUT kaa JUDD kaa xsure laa mommy....tapi sangat kelakar bila dgr diorg pronounce ...siap dengung ,idqam maalqanah sumer.....budak2 kan cepat je dia tangkap words...maklum laa cikgu diorg indian.....ada sorg lg kawan diorg....MAHMOUD....kalau dgr diorg sebut...pekat nau MAHMOUD tuh....cam org arab sebut dah lagaknye.......ngikut cikgunyee laaa tuh.....
Ni dalam kelas diorg......mommy agak muskil camna ada yang anak2 org leh pakai cheongsam....mai kut mana ntah talian cheongsam n negara arab tidak laa plak mommy tau yer.....huhhuhhh...bukan takat sorang yg pakai...ada laa 3/4 org...ada plak sorg budak laki tuh...siap pakai lengkap ngan topi sumer...sekali tgk mcm hantu cina pun ada.....hahahhahhahaa........
Ni lagi sorang kawan diorg...nama mommy xsure laa....diorg lupa nama minah nih....kan susah nama2 org2 sini....ada tu yg pelik2....tapi she's a nice gal!mak dia pun baik....hehehhehee
oohh yea..sempat mommy snap ni masa tgh tour lam kelas diorg....yg ataih ni faihana punya...yg bawah ni si humairah punya....uishh......leh tahan korang kaler ehhh......setelah bertungkus lumus mommy & daddy ajar.....siap kena ketuk jari kalau kaler terkeluar dr garis.....wohohohoho!

1 comment:

ummi ghazi said...

aunty mommy! comei la ank² dara nih! how's their coping up with jeddah school? lama tak ym..tk tau kabar bite..pastu org mmg sbuk sgt la ni farah..ssh nk lawat blog..hehe so amacam? dh otey sket tak? on la ym naty leh buraks..byk kan n cite citi..uhuhuhu kisses fr both ye

Check Out Newest Entry
Tia & Mia outdoor potrait & Tina's 3rd Birthday Bash
http://www.beautkids.com
http://beautkids.fotopages.com