Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, November 10, 2008

Chuck E Cheese again!

Jumaat datang lagi.....

Antara games yg diorg main.....daddy dah pesan awai2......daddy tukar duit banyak nih jer....main banyak ni jer ok...abis token ni kita stop ok!!!!So korang main laa puaih2......
Wohoooooo...kalah UDA tau....ingat UDA ajer le naik moto besau UDA tuh?hehehhee......takpe2....UDA simpan leklok moto besau tuh yek...nanti kami balik daddy dah awai2 cakap nak test...ntah kurun bila ntah!!!
Daddy yg melayan anak - anaknya..mommy hanya larat jadi photographer of the day ajer.....

Hah....jgn tak tau.....patut laa dia ghajin nak temankan anak - anaknya...ghupa2nya dia pun layan game tu sekali....isk...iskkk....tekun tuh!!!!!
Yea, seperti biasa.....faveret game diorg...'the up -down' ni.....hahhahaaa......ntah apa yg syok ntah.......ooohh masa ni kitaorg dah nak balik...so 'the up - down' ni ialah the last game yg diorg main......we had dinner inside....we had pepperoni pizza , buffalo wings and fries......sedap plak pepperoni pizza dia...the dough sangat lembut and yummy!!!burrppp....memang kenyang!heeeeeeeeeeeeeee

Xdak gheja lain family nih...acara wajib musti amik gambaq....hahahhahaa...masa ni angin punya laaa kuat...sejuk gak , coz depan tu dah Red Sea . Angin laut yg menghembus..fuhhh....memang best jer......so sempat laa  kami menikmati angin laut jap.......
Sampai umah dalam pukul 10 gitu.....semua tukaq uniform.....masuk tiduq.........and mommy & daddy knew..balqises enjoyed their day!!!!

6 comments:

mummy sofia zahra said...

keh..keh..keh.. cute la moto yg bebudak tu naik. tu la farah, uda balqises tu sayang tol ngan moto baru tu... ari2 lap n gilap tau... k.liza pon belum test naik lg. sofia je yg dah merempit naik. bila plan nak blk mesia??? rindu la dah lama x gosip2 gitu...

aramis2177 said...

huhuhuhu kak liza...
sabaq2 nooo...harus laa moto tu digilap setiap hari...dengaq kata harga dia pun lebih mahai dr keter kitaorg..uishhh...sakan uda nih!hehehheee.....mcm moto satria bajau hitam pun ada...hehheheee...

Diamilikku said...

kak farah...
bila nak habis loya2 n mabuk2 ittew...sone doakan cepat2 habis yer...boring ahhh...nak baca entry2 kak fara ke tempat2 makan yang menarik..muaaahhhhsss

Iza-Zulkifli said...

farah..harith pun dok sibuk nak gi chuck-e-cheese nih, tetiap hari tgk iklan kat tv. malas nak layan sebab dia tu kalu main, bukan reti nak limit token..bebalik dok bugging suruh beli lagi.

Naddiea said...

kak farah..taim ni memang ler x larat tp nanti bile phase loya dh lepas nanti mummy plak yang terlebih semangat.hehehehe...take care yaaa

aramis2177 said...

Sone:
tu lag chek oii....xtau laa bila kak farah nk Ok..hopefully sooner laa....selalunya based on last pregnancy...dlm 3 bulan ke atas tu dah ok.....harapnya sama laa......

Kak Iza:
ekekkekee...besa laa bdk2....sama laa bdk2 ni pun....tapi bila kena sound ngan daddy dia..kalau degil2 xyah dtg2 lagi....or kami blah gitu je buat bodo kat diorg...terpaksa laaa ikut cakap gak!hahaha..kijam x mak pak dia?

Nadd:
mmg pun kan...hopefully laa....selalunya ikut pengalaman mcm tuh laa....abis jaa phase ni kak farah mmg cargas...siap mlm b4 nak beranak esok tu...leh pi tgk midnite laa...tgk futsal laa....kali ni tak tau laa.....moga2 semuanya selamat..AMIN!