Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, November 17, 2008

FIC - Fruits In Ice CREAM!!!!!

( Di draft pada hari Jumaat mlm...so entry basi lah yer! LAtely kesihatan saya kejap ok..kejap tak ok...mood pun naik turun jer....kejap malas....kejap rajin...huhhuhuh)

Jumaat tiba lagi...iskk..rasanya mcm baru je saya buat entry pasal chuck e cheese tu kan....dah sampai lagi Jumaat...hmmm...betapa laaa cepatnye masa berlalu...
tup2 dah seminggu..pejam celik..pejam celik...dah sebulan....adehh....tau2 je dah nak masuk tahun 2009...hmmmm.....
eeehh berbalik ke tajuk....(suka tau lari tajuk!!!! kalau buat karangan kat sekolah dah sah2 kene reject nih )
kitaorg gi jalan - jalan ke balad cari barang....jauh gak berjalan...heran tul saya.....xmabuk plak..agaknya kalau bab shopping ni jadi segar kut....hubby perli2...kata nye...gamaknye tu lah org kata shopping therapy tu betullah! :-p
Terlupa nak amik gambaq masa jenjln kat balad tu..cuma masa nak balik dah ...kitaorg singgah makan Ice Cream kat sini....dah lama tingin naka rasa ice cream dia yg nampak sungguh laa yummynye....
FRUITS in ICE CREAM so rasanye mmg sangat2 fruity n yummy! oohh ice cream ni made in Philippine......so either fruits in ice cream / Filipino Ice Cream.......ntah mana satu ntah....


Layan kan jer lah pics kitaorg yg disnap oleh daddy .......


5 comments:

ieza said...

nyum...nyum...sedapnyer....

shaf said...

farah..masa aku preggy dulu pun..kalau gi jalan2 jer..especially dapat gi midvalley window-shopping pun jadiklah..sure baik la segala rasa loya2ku itew..haha

*adie* said...

amboi2 farah.... dapat jalan terus segar bugar yea... hahaha.... makan ice cream lagik tu.... tak buleh tahan tau tengok.... ehh, hows the mommy and baby doing so far? hope everthing fine... jaga diri bebaik ok!!

Diamilikku said...

kak farah..
apasal ahhh semua citer makanan yg kak farah citer mcm sedap jer....
haiyaaaa..susah la ini mcm..kalau sone pregnant confirm blog kak farah diHARAMKAN masuk..satgi teringin naya jaaaa

chiko said...

hehehe... sedapnya makan2 ice-cream ni. we ols takat beli kat luar makan kat umh.. nak makan2 kat park tak daya la plak.. sejuk.. huhuhu... dh prepare apa yg patut ke nak jenjalan tu.. dtg sini leh kirim.. hehehe