Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, January 8, 2009

no tenet....

Salam all.....
wow..it's been ages rasanya since my last post...ni sumer gara2 no connection kat sini......aduhai.....mati kutu den xtau nak buat apa.....
ni yg boleh update sekejap pun bcoz saya meronggeng kat umah makteh....heheheee......
oh yer, dah alang2 berupdate saya terus postkan gambaq2 masa kat kedah tu ari kitaorg balik bercuti.....
ini aje gambaq yg dah mmg saya upload lam nih since kat Malaysia lagi cuma xsempat nak mengedit jer......aduhhhhh...sumer dah basi......


all the pics kat atas ni masa kitaorg lepak2 kedai mamak with aini n hubby , firli & razif ( geng2 sekolah rendah saya )......



and yg ni plak.....masa aini ajak kami sekeluarga & intan & co datang lunch umah dia.....sedappppp dia masak....a BIGGG TQ to her!!!!!
oopppsie..saya xleh lama.....coz nak pi tlg makteh prepare dinner..mlm ni kami dinner sini...padahal umah sekangkang kera....depan tu ajer....hehehhehe.......till then.....will update again which saya pun tak tau bila...sampai ketemu lagi dong!!!!!

P/S: THANX to all yg datang umah saya~Piah , Tinie , Amal & Linda.....and the rest of u yg sempat berjumpa ngan saya sepanjang percutian saya kali...insyaAllah..panjang umur kita jumpa lagi!!!!!!!!!!Take care alll....muahhssss

2 comments:

@cu SaYaNg said...

Datin!!!rindu nye kat hang
aini nampak makin berisi..heheehe
by d way,thanks for d lovely hbag..
aku dh guna dah..suka sangat..
>:D<

aini said...

hai farah...rindu la kat farah....susahla sejak farah tak dak tenet nih..huhuhu....farah...mak aini punya flight is on 17th...depa p mekah terus...then lepas tu baru depa p madinah...mak aini ada sana till 31st jan....so...nanti aini bagitau farah lain na...huhu

p/s:
memang aini dah berisi sikit....:(