Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, January 20, 2009

up2 and away...... 2

Haa.....nak buat sambungan......kali ni just layan pics je lah ekkk.....ni sumer masa kitaorg layan rides yg ada kat sana...xbyk pun yg kitorg naik....mostly sumer yg ala2 xmencabar pun......coz sumernye ikut kehendak balqises nih.......tambah plak org yg ramai gilerr.....satu2 ride tu nak kena beratuq gila panjang...mau laa lam setengah jam gak.......tapi yg paling azab masa esok hari tu kitaorg naik ala - ala train yg pusing satu kawasan genting tuh....
Mak Datuk...mau almost 2 hours Q.....rasa mcm nak patah balik pun ada...tp disebabkan balqises nak sangat naik 'ulat bulu' tuh.....maka kami pun gagah laaa gak.........huhuhuhuhuh



ni masa dah nak balik nih......tengah tunggu tok abah amik keter....

Budak dua orang ni naik bumper car junior....hahahhaaa..Humairah yg tukang control stereng..adik dia plak tukang tunjuk direction...elok laaaa tuh!!lintang pukang dah...merata temoat depa kona......hahahahahhahaa




Over all....best laa pi sana dengan cuaca yg sangat sejuk tuh.....cuma org laa sgt2 ramai.....yg paling best saya dapat makan ice cream batang perisa durian & jagung...perghhh......i tell ya...sedap gilosss ok ice cream nih..though sebatang tu rm2 , tp mmg berbaloi laa....rasa durian tu sejibik mcm makan durian....uihhh....meleleh ayaq liuq bila teringat!!!!slurpppppp........

2 comments:

mama_danish said...

farah..pekabaq...?
lama x jenguk hangpa....

ieza said...

syoxnya...tgk muka mummy ngan daddy dia yang lebih excited...