Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, January 10, 2009

kembali.......

Salam all......
to drop by just to let u all know that.....
AM BACK INTO THE BIZZZZZ..............yeahaaaaa!!!
Last Friday we bought bandluxe device utk internet connection.....tapi due to some problem xleh nak connect laa plak till last nite hubby bertungkus lumus ngadap lappie nih to solve the problem......
and akhirnya.........YIPPI!!!!!thank you daddy!!!!daddy cool!!!!so from now on..insyaAllah dengan kudrat yg saya ada, blog ini akan berupdate laaa semula.....AMIN!
oppss...just to update on my preggie...saya skrg sudah almost 5 mths...how time flies kan.....tapi baby lam ni blom tau boy/girl......coz everytime bila doc nak checked je dia sure pusing sana....pusing sini...sangat active okeyyyyyyy!!!!lagipun kami memang xkisah boy/ girl as long semuanya selamat & sihat hendakNya..AMIN!!!!
Oh yes, cuaca kat sini skrg dah bertambah sejuk....tapi takde laa sejuk ala2 Europe tuh....kiranya kalau melepak kat luaq tuh boleh menggigil gak laaa tambah plak ngan angin yg sangat laa kuatnya.....terasa ke tulang itam wooo......so sebab itu jugak saya n balqises sedang batuk2 skrg nih....tapi mommy nih yg lebey ...gamaknya coz dah preggie gini...lambat plak baiknyaa....sampaikan tahap muscle dada saya terasa seperti koyak....aduhai...so tiap kali bila batuk tu jgn cakap laaa betapa sakitnya dada nih....terasa nk pecah pun ada.....kalau sneezing pun sakitnya sama.....dugaan org mengandung....terima je lah kan!!!!
alamak....banyak lak bebel....ok laa...saya nak rest sekejap...it's 6.10 am in the morning niw...hubby baru pi gheja kul 5.50 am tadi....so i better take my nap b4 balqises nak bgn pi school later.....till then...chow2!!!!!

2 comments:

Baby Lyana said...

welcome back!

Linda said...

wee witt..pasni upload tau jgn tak upload..so amacam the morning sickness? dah kian baik hehe..gbr aritu naty kami mel kan...tk lawo mana pon..hahahah..almaklumla self potrait kah kah