Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, January 23, 2009

bila ghajinku datang........


Tengok gambaq kat ataih ni adakah anda terliuq....???? TIDAKKKKKK???hahahhahahhaa..Tunggu laaa..tu belum siap ber'dressing' & ber'sos' sumer tuh.......theeeehehhehehhheee.....



Yezza...kalau mood saya sangat ghajin....mintak laaa nak makan apa...pasti saya buat...
WAHHHH......macam terror jaaa.....wakakakkakakaaa......
xde laaa....ni ialah pada hari ketika saya terasa sangat malas untuk nak makan nasi....so bila sumer bahan dah ada...makanya makan laa ala2 western hari tuh.....lgpun nak buat sumer ni kan lagi ringkas dr nak prepare banyak2 lauk pauk tuh.....kihkihkih.......makna kata yg lain...ni ialah hari malas saya laaa nih.......hahhhahhaahahahaaa.........ni bukan ghajin namanya......huhuhuhuh......

Seperti biasa akan ada 'model sampingan' di sisi pinggan itu yer......habis licin wooo.....xyah laa saya nyusahkan hubby pi makan kat TGIF / Chili's .....mommy kan pandai jimat cermat kan daddy kan!!!!heeeeeeeeeeeeeeeeeee

5 comments:

TiNiE said...

haih..bila la nak leh rasa masakan hang secara live ni farah ooii..takpala, nenanti la no..bila hang balik mesia for good ...insya-Allah

Baby Lyana said...

Perghh..rajinnya..aku ni yang tak rajin2 nak masak western.. kalau nak, kenalah tunggu hubby yg masak..leh gitew?

aini said...

farah...terliuq aihh tengok masakan farah ni.....bagila resepi kat aini...nak cuba gak..hahhaha...:)

@cu SaYaNg said...

aritu masa p umah hang kan
ingt dpt la makan ala2 western
harapan hanya tggl harapan
kaki ayam yg d hidang kan
muahahhaa
tp kaki ayam pun tetap sedap
sebab nye perut tgh lapaq..kui..kui..kui..

aramis2177 said...

tinie: heeeee...xpa2 hang sabaq naa...nanti2 aku balik teruih aku masak2 utk hangpa......
Shaf:ni sonang jaa nih..tu yg aku kata aku malaih tuh.....kalau ghajin aku xbuat nih!hehhehhehee
Aini & mimi : nak resepi kaa?heeeee....pakai campak2 jaa nih....daging tu marinate ngn bwg putih , black pepper n grg mcm biasa, sayur2 tu pun grg ngan butter n olive oil , sos tu campuran ayaq rebusan kentang sket , ayag daging sket,oyster sos ,kicap masin , kicap manis sket , sos tomato sket n black pepper sket....pakai main taruh2 jaa....xdak sukatan..hahahaa.....tu jaa...siap laaa.....kalau nak pedas..buh laa black pepper byk sket n basil leaves yg serbuk tuh!

Piah: alahai laling...sian hang...masa blk tu mmg laa xdan nak beli2 brg dapuq pun..aku masak pun sekali sekala jaa masa blk tu....acik bz buaat apa ntah.....