Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, January 18, 2009

tag by tinie -what if ur ex said this to u?

Uishhh...baca ker tajuk jer dah naik meroyan haaa nak memikirkan jawapan - jawapannye.....
chup....ni ex yg mana satu nih?hehehehhee....ex masa sekolah rendah kaa , sekolah menengah kaa , zaman U kaaa....huhuhuh.....wakakakkakaa...mcm byk bebenor je!hahhahahaa...opp....biar lah rahsia ek .....theeeeehehhehehhehhehee.....
ok jom start!!!!

WHAT IF YOUR EX-GIRLFRIEND/ EX-BOYFRIEND SAID THESE TO YOU....

1. hi, how r ya?
Never been this great ...... ( ayat belagak xhengat punyaaa )

2. hey! you wanna go to mall?
Mall?saya ni tgh alah2 laaa...kang jln2 termuntah ataih awak sanggup ker??? ( sambil senyum kambing )

3. i love you..
Huh?apa tuh?Den xpaham cakap omputih laaa....tlg translate.....( sambil buat muka bodo )

4. do you want some cookies?
Uish..xnak laa...kang awak mandrem lam cookies tuh...jenuh saya..TQ aje laa...!

5. can u take me a picture?
Iskk.....mata saya senget sebelah laa...kang herot gambaq awak kang lg susah kan....! ( ketika bercakap harus senget2kan mata yer! )

6. help me in my homework
Adoi laa....den tak kuasa laa nak nolong ekau...homework anak2 ni pun jenuh nak ngabihkan!suh org lain je lah!

7. here's my gift to you..
Iskk....saya xmakan rasuah laaa....TQ again! ( buat muka paling alim! )

8. let's just be textmates
Haaaa? Tak mau laa...satgi herot2 jari jemari saya yg sedia lembut nih......Auuwww!

9. do you want me to buy u an ipod?
Ehh..apa kelassss ipod....org tgh gila nak pakai IPHONE ni.....yg  tu nak laa!
 ( Theeehehhee...musti lam hati dia kata mujuq xkawin ngan ko!hahahhaa )

10. let's sit together in the bus..
Apa ingat ni citer winter sonata kaa apa main naik bas2....kalau awak hensem mcm Jun  Sang tuh ok gak.....

11. hi baby
Oh..baby lam perut saya pun kata HI kat uncle ( dia laa tuh ) gak!

12. you still cute..
Haaaa..amin!!!!Awak laa org yg ke 44 ckp gitu..sejuk perut mak saya ngandungkan saya! 

13. i still love you
Iskk..sekali lagi den tekankan..den xpaham cakap2 omputih nih....apa ker dunggu bebenor ekau nih !!!!!Patut laaa kita broke up dulu....... :-P

14. can i visit your house?
Sila laa...pintu umah saya sentiasa terbuka....bawa laa anak bini awak sekali..kalau lom kawin....bawa laa aweks awak sekali yer.....!

15. do you love me?
Gedebushhhh ( kena penumbuk den sejibik sebab xpaham2 den cakap.....den dah kato den xpaham omputih.....! )

Maka dengan itu..ex - saya itu pun blah mengangkat kakinya sambil jalan terhoyong hayang sambil cover2 mukanya yg lebam...
Sekian , terima kasih!!!
( oh yg tu saya saja2 tambah yer...)


Named 5 candidates on ur list, ask them to complete this tag repost on their blogwrite title "what if ur ex said this to u?"
Maka dengan itu meh laa nak tag


Kalau korang rasa sempat & ghajin nak buat...sila laa yer!

8 comments:

TiNiE said...

hahaha..siap lakonan tu..sampai aku pun terheret sama meng imaginasi kan lakonan hang tu...syabas..syabass

@cu SaYaNg said...

dah jawab
jenuh dok pikiaq jwpn nye

Baby Lyana said...

haha.. bestbetul jawapannya... syabas..

ieza said...

heheheh....nnt iza cuba jawab ek..hahahah

ieza said...

dear...i dah jawab....hahaha...

@cu SaYaNg said...

anda telah di tag - sila layari blog http://sephiasayang.blogspot.com
untuk mendapatkan award anda

Mimi Sharif said...

kalau kawin dgn ex-bopren dolu2, dh tentu xdpt balqises yg come2 tu...
heheheh.....
jgn marah a........

Irma said...

hahahaha.. kelakar banget jawapan hang semua..
:-D tersenyum sumbing aku baca.. hahahahaha..