Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, January 26, 2009

aduhhhh.......


Arghhh...tadi before balqises sampai dr sekolah...around pukul 12 pm gitu..daddy called...katanya cikgu diorg ni called dia just to inform yg Humairah jatuh tadi masa tgh Q tunggu Uncle Rafik 
( driver van diorg ) datang tuh.....Hubby kata dia pun xberapa paham apa cikgu tuh cakap....kalut2 semacam jaaa......so hubby suh saya tgk dahi Humairah nanti.....
so bila van Uncle Rafik sampai jaa...saya terus dapatkan Humairah tengok kepala dia ada benjol.....xde laa besar sangat...tapi merisaukan gak laa...tanya dia camna leh jadik...
Katanya masa tgh Q tuh, one of her friend si Alaa ni lari - lari terlanggar dia then dia jatuh.....
bila tanya Faihana dia pun citer yg sama....xtau laa leh caya ke idak...budak2 nih...ntah2 dia reka cipta story ker....pehtu bila masuk rumah saya pun call Ms.  Bindu ( class teacher diorg ) tanya what really happen.....dia pun citer lebey kurang sama gak laaa.....
Hmmm...benda nk jadi.....xpe lah...lgpun tadi dah tuam ngan ice.....dah surut dah benjol dia tuh....dia xngadu sakit dah....tapi tup2 tadi keluar citer lain plak...katanya dia yg buat sendiri....eeeiiiiii...macam2 laaa budak2 nih.....tak tau mana satu yg betul....
Benjol kat dahi depan tu dah selalu gak dia kena....selagi xde apa2 insyaAllah ok.....jgn kena kat bhgian2 blkg ke tepi ke sudah.....hopefully ok...Amin!

5 comments:

aini said...

sian...humairah...but budak2 macam tu la farah...yang aini respect tu..at least..teacher dia inform tau farah....betoi dak???ada sesetengah teacher..mana sedar pun...atau depa tak inform kita apa2 pun...:)
ok...harap2 humairah cepat sembuh ya....mmuuaahhsss...to her

*adie* said...

hope she is ok.... aku pun risau la bebudak ni kalau kat skul "hilang ingatan" jap bila dah main tu... hmm semoga Allah lindungi anak2 kita... amin!

chiko said...

ala siannya.. ada plak tak caya kat ank sendiri.. yinnadeii.. syukur dia ok.. cam ermina aritu la.. tp tak serius.. bgtau dia soh xtra careful la sbb kadang2 kita ok, org yg tak ok.. dah xcident.. muah2 kat dahi humairah

suzie said...

tak la teruk kn dahi humairah tu..Thanx God..cikgu kt sana bagus..bnda2 mcm ni cpat2 bgtau parents..bkn mcm kt sini dh masuk hspital..dh koma baru nk col parents..yang sedihnya..anak g skolah xde apa2 tp balik mcm2 hal..

ieza said...

ala sian nyer humairah....hope humairah ok ...