Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 14, 2009

BAck to Nature

YAY....cuba teka kat mana kah kitaorg nih???
















AGAK - AGAK KORANG MANA YER???


Haaaa....antara aktiviti yg best masa balik Mesia tu ari ialah berpicnic kat Pangsun , Ulu Langat ni laa....Wahhhh..sungguh back to nature gitu!!!memang dah tersenarai lam wishlist saya utk mandi manda kat sini ....BEST WOOOO
( ada gak mandi manda kat pantai..tp cuaca kat sana skrg xbrp mengizinkan :-(
Xpe laaa.....kang kalau gi gak kang jadi benda lain lak kang..lagi haru kan.....so mandi manda kat sini cukup dah......lgpun doket ajo ngan umah PIL kan.....mlm tu kitaorg mmg tido umah PIL so the next day  bangun pagi je terus ngan muka xmandi sumer pakat menuju ke Pangsun tu....alang2 mandi kek sano jo lah!!!!!hahahhahaaa....pauih hati den!
Owh...kami jugak kempunan nak makan aiskerim ni..mana laaa nak ada kat Jeddah aiskerim kon ni.......slurppp.....satu lagi ice cream yg saya duk idam2kan n dpt makan ialah aiskerim Lime tuh..ala..yg dalam putih luaqnye ijo tuh....ooooooohhhh sgt sedap rasanya.....sini jarang laa ada aiskerim yg ala2 gitu...mostly aiskerim dia sumer ala2 Cornetto tuh...naik muak laaa nak makan banyak2..harga pun leh tahan...dah tu kalau makan dah sah2 kena share...kompom xabis makan sorg!
Ph yer , berbalik ke Pangsun kita yer....acara picnic ni disertai oleh Abg Zali sefamily and ofcoz my PIL....TQ to my PIL yg masak nasi lemak  n nasi goreng utk di buat bekalan makan kat sana.....uishh...nikmatnye dpt mandi manda...pehtu pekena lak nasi lemak! 

Sumer pun enjoyed that day...esp kitaorg sefamily laa kan....Faihana & Humairah pun sukaaa...walaupun at first dia gayat gak nak masuk lam ayaq yg sejuk gedi tuh..termasuk laaa mommy nye nih haaa.......hehehheheee

So sesapa yg xpenah gi Pangsun ni.....sila2 laa pegi...dah laa dekat aje tempat dia.....ayaq dia pun bersih....walaupun mmg laaa xdalam kan....tp ada gak certain tempat dalam...so hati2 laaa.....yg pasti..memang sgt BEST!!!!!!! ohh...i miss the nature so much!!!!sini tarak!!!!!!

4 comments:

ieza said...

tul tu farah...ayaq kat sana mmg sejuk...sapa2 nak pi nnt leh la singgah umah saya...

Cik Kham & Co said...

bestnyer..dekat tak ngan kuala kubu/rawang..?aku nak pi..aku suke...best2!!!!

Harni Safarina said...

Sama..suka jugak eskrim yg ijau kat luaq, dlm kaler putih tu. Sedappp..

p/s: ish, satgi nak kena pi beli nih. hehehehe

aramis2177 said...

hehhehee..betui tu iza....sgt dekat ngan umah korg kan...
Kham...
ni kat2 area ulu langat tu jaa....dekat2 ngan cheras kajang tuh....xde laa sampai rawang sumer tu...besh wooo......
harni...
hahahahhaa..sama kita noo..mmg sedap pun aiskerim tu..lupa laa plak nama apa!