Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, June 12, 2009

update sket jer....

Salam semua.....
Sesaja ni pepagi lepas balqises dah selamat gi skul ...saya online sekejap....sementara baby pun tengah tiduq... ( patutnya time ni laa nak qada' tiduq balik ....huhuhuhu )
Dapat update sket2 pun jadik laa....
Just wanna post a few pics of Raisha....some pics dah saya upload kat FB....so ulang alik benda yg sama gak...hehehehhehe

Oh yer, pic atas ni masa & ketika saya tengah bertunku......TQ to hubby yg susah payah pi cari batu kat site dia depan Red Sea tuh....dapat lerrr bini dia ni merasa bertunku di negara arab nih haaa.......pandai2 laa tunku sendiri berkat pesanan / tunjuk ajar dari mak & nenek saya........Hohohohoho.....Baru laa sedap sket badan bila dah bertunku nih...jalan pun confident sket!
And the rest adalah pics of Raisha.........xtau laa dah berapa berat dia sekarang.....Masuk hari ni ialah hari ke -23 ....means ada half way to go lagi nih!iskkk..iskkk.....lambat lagi wooo.......sabaq2!

Tgk pic ni tingat kat adik Si Sinchan tuh kan...Si Himawari tuh kan...hehehehee.......


Ok laa u all, cukup dulu takat nih!Saya tau....saya tau...saya masih lom draft pun lagi pasai chronology of my delivery tuh!Nanti saya ada masa saya buat yer.....jgn sampai lupa citer sudah!
Till we meet again!Sayonara!

9 comments:

aini said...

alhamdulillah...farah dapat bertungku jugak....:)

farah...raisha ni comelllssss sungguh la...montel pulak tu...geram sangat tengok dia.....;)

ok farah...selamat berpantang ya...:0

Diamilikku said...

dah mbam mbam macam alesha plak sone tgk.....
hurmmm sangat comellll...geram nyer

zawanbaba said...

muka cik Raisha sat nampk mcm adik ana, sat nampak mcm kakak.. magic noh

Naddiea said...

kak farah,x baik taw mummy kate baby muka macam adik sin chan.hihi..tp baby raisha lagi cumel n mbam mbam dr adik sin chan tu.sooo geram tengok baby raisha ni.

ieza said...

comeinyer.....take care ek

kak ina kl said...

salam...tembam jugak si baby ni walaupun tak sampai sebulan...
baguslah mcm tu...full breast feeding kan...alhamdulliah tak campur dgn susu mooooo
hati-hati tau..lama lagi nak habis..

TiNiE said...

alalala..comey neyr dia..
sejibik mcm kakak second dia..faihana..dah mai seacuan kan..harusla sama

Anonymous said...

Congrates Farah!!!Sorry baru masuk ur blog n baru la tau Farah dpt baby....soo comel sangat2!!!!Anyway, take care ok...hugs & kisses
-rinizah-

Linda Latip said...

aunty mommy! selamat berpantang di sana :) kami pn suke bertunku..tp tu la..malaih nk bakaq batu dgn bgn awai tu aja..hahah eh baby raisha is getting chubbier la..tak sabar nk tgu die balik mesia!