Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, July 12, 2010

bila...bila....bila????

Tolong.....tolong.......tolong!!!!!!!


BILA MAU KEMAS SUMER BARANG2 NIH?????????????
Aoiyoooooooooooo..........anybody pliz lend me a hand!!!!!!!!
Tak tau nak mula dari mana nih.....tgk kain baju yg banyak gila......nak kemaih masuk kotak...mana tau kot2 nak pakai lagi...tho we still have another 20 days here......haishhhh.......nak kemaih barang2 dapuq....selalu tak berkesempatan .....raisha plak sangat clingy nowadays....awat tak tau.....nak melekat jaa gheja dia...... ( oh, she can walk already!!!YAY!!! )
Mana nak sort barang yg nak kena tinggai ( coz we might coming back if daddy gets the job here! )
Oh.....we have to post all the boxes before the 20th ...dan kaa nih!!!! And daddy plak is so bz with his alarm testing yg tak abis2 tuh......haish.....saja tau depa ni nak perah tenaga daddy before he quits the job!
Anak - anak nih plak tengah cuti summer....hari2 nak ajak kuaq jenjalan jaa.....and summer sale plak tgh 'panas' di mana - mana mall pun.....aiyooooo....HELPPPP ME!!!!!!
Mana satu nak buat pun tak tau...Hopefully we manage to settle everything as we plan!!!!

5 comments:

suzzsuzie said...

tengok barang harus sawan....esp brg kecik2..sekali pindah mesti ada je brg nk buang

@cu SaYaNg said...

nak aku p tolong ka???
hehehehe...

kamalnzura said...

ni mesti byk brg nak kena pos ni...dah mommy depa selalu shopping..hihi..
farah, posa n raya ada sini la?

Baby Lyana said...

oh..meh aku tolong kemas..hahaha..sian kau! ala...masukkan semua baju dlm kotak! believe me, ko tak guna punya....tinggal la dlm soghang 5-10 pasang udah!

Diamilikku said...

kak farah..sorry sone balik tganu terus..singgah sat ja kat kl..takdan nak pi jumpa wieda amik kain tuh...huhuhu...my MIL tak sihat..cancel all plan nak shopping n menghabiskan duit untuk raya..huhuhuhu...sedih...tapi MIL lebih penting kan..

kak .. sone dah lalui nak pindah randah ni..letih oo..sebab tu skrg stick je kat umah sewa yang ada..tho tak confortable...malas nak packing..barang banyak gilos..sana takdak movers kaaa???