Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, July 9, 2010

small celebration - dine @B-1 and cake cutting @home

Salam Jumaat all.....
Starting from now on...we all cuma tinggai menghitung hari saja lagi....we only have 3 weekends to go......then on 2/8 we'll be flying back to our tanahtumpahnyadarahku....hopefully it's not for good..hopefully there's some hope for us to come back here.......harap2nya ada la rezeki daddy ...InsyaAllah....amin!
Ok...back to the entry...hehehe..mari kita tatap all the pics yg banyak ini......


These pics taken masa kitaorg gi bayaq tiket kat MAS office then terus menuju ke B-1 rest...dengar2 org kata food dia boley tahan sedap...dah tu plak situ ada sushi..ohh sudah lama xmakan sushi!!!!!


Suasana dalam tu mmg sangat cozy...and very privacy ...typical arabs style yg suka kan privacy time makan....so pintu bilik makan kita  leh tutup ...kiranya ko kat dlm tu nak jadi buruk lantak pun tak dak hal....sesuaiii laaa utk kami yg anak2 kecik nih....keting ketung sumer ada...tau2 laa raisha nih duk main ngan spoon segala....haishh.....

We had these sushis di samping B-1 steak & macaroni pasta for kids.....
And ni plak citer lain .....ni baru on my birthday betul!!!!Hahahhaa..jadi to all yg komen kata gambaq lm entry b4 sgt berseri di hari jadi...adalah TIDAK BETUL! ;p

Oh..kalau betul umuq saya sepeti angka di atas....*tapi sgt tidak logik dengan anak dah 3....kawin masa form 2 ka apa! ;p *



Baiklah...kembali ke alam realiti di mana angka di atas adalah umuq saya.....hohohoh......sudah tua rupanya aku nih! dedulu kalau dengaq org yg dh masuk 30-an ni...rasa mcm org tu dah matured sgt...tp bila diri sendiri...sudah matured abis kahhh aku nih? ouch...reality bites!!!!!

Ini baru gambaq di hari jadi...tengokkkkkkk...xdak berseri2 pun! Sebab duk umah...and xde buat sambutan meriah2 gitu..jd muka sememeh,selebet dan sewaktu dengannya!!!!


 Oh hubby suruh mamat keai tuh tulih "sayang"....sure dia igt nama org yg sambut birthday tu "sayang"....hahahahhaa......oh cake sini sangat sedap , xmanis sgt and cream ia pun just nice!!! saya boley makan dengan kuantiti yg sangat banyak .......nyumnyumnyum......

To alll yg wish & pray for me....THANK YOU again!!!! Hanya Allah s.w.t yg mampu membalasnya....

6 comments:

suzzsuzie said...

awat kek tu nmpak mcm super duper yummy....boleh balik celebrate kt mesia pulak nnti....ops...cik liza ada kt cheras ni...esok bday makcik zarah

Baby Lyana said...

wah...dah nak balik mesia! raya di malaysia!

Cik Wanie said...

Happynya akk sekeluarga,
ala akk umur sekadar no kan,
akk sentiasa kelihatan muda wpun dah ada anak ok:)

kamalnzura said...

ohh..kek...

@cu SaYaNg said...

nanti balik kita cbrate sekali lagi nooo...

iEtaFAkyR@ said...

so sweett! hepi besday lagi sekali ya kak. :)