Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 9, 2010

Balqises @ LCCT

Owh....actually banyak nak update pasai trip to Bandung&Jakarta....tapi sebab since balik dari sana last week till now my schedule tetiba mcm sangat penuh .....BZ la plak....tambah plak Humairah dah masuk sekolah...( tu pun nanti i'll story in other entry ) Selebihnya saya bz bersama routine harian saya...fulltime housewife yg TERBAEK... ;p

Anyway..to start about the trip..let's us start with the departure @ LCCT.....hehehe...permulaan yg baik kan! ;p
Know what...this was our 1st time naik Air Asia...hahaha....gila jakun okehh......before ni kalau blk bercuti sini pun xsempat nak pi jln memana pun ngan air  asia nih....tp ni dh back for good..baru laaa leh merasa....hehehhe
Well....back to the cerita...kita layan pics & videos laa yaa...banyak nau mau taruh nih.. ;)))
Mentang2 laa kami check in kul 10pm ++ so org xramai....maka bdk2 nih siap buat cam LCCT tu En.DEDI yang punya!!!! hohoho.....
Abih laa seluaq kotoq chek oiiii.....


video
Masa check in....ghupanya beg kami cuma 60kgs jaa....ada baki 30kgs lagi... ;)
Lepas dah selamat checked -in..kami pun pi supper kat KFC...then lepak2 lam boarding hall tuh......

Budak - budak ni tho dah ngantuk tapi depa tahan mata..sebab excited nak naik air - asia....hahaha....tapi bila dah duk ataih tuh....mulut bising komplen mcm2....xdak games la...xdak air juice kaaa? xdak mainan kaa.....xdak tv kaaa....haishhh......pehtu siap tanya...
" awat kita xnaik MAS ??"
Banyak cekadak pulak hangpa noooooooo!!!!!!!!

Well...sampai di Bandung pukul 12.30am waktu sana...Monik mai amik kat airport..then terus bawa kami pi rumah tuk kami menginap di Bukit Dago.....to be cont!!!!!TUNGGU......

No comments: