Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, November 11, 2010

NI haaaaaaa Si DIA JANTUNG HATIKU......

Morning u all.......
Haaaa...ada tak yg saspen menunggu apa yg en.dedi pakai pegi keje hari ni sempena ngan theme of the week dia 'GROOVY 60's & 70's' tuh???????????

Meh kita lihat........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Nilah dia costume dia........haaa....nak tgk lagi?

Si jantung hatiku kini dah berubah wajah....naik geli geleman pun ada tgk mamat nih! haishhh......right now saya prefer dia botakkan kepala tuh......
Want to see MORE ?????? Let's scroll down.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



HAAAAAA....Ini totally bukan Rashidi yg saya kenal.....oh no...what happen to u darling? Remember semalam yg dia sibuk2 suruh carikan costume utk dia pakai gi keje?? So saya called biras saya, si fieza tuh..tanya pendapat dia..minah ni tera bab2 costume nih...so dia kata dia akan google tuk saya mana2 kedai costume area puchong nih ( senang sewa je  ....nak beli cam membazir plak.... )So lepas beberapa jam..dia bg laa link..n saya forward kan link tuh kat  hubby..suruh dia call sendiri......
And semlm dia balik gheja.....dia bawa balik costume nih..sebab kedai tu tutup 7.30pm...so on d way balik gheja terus dia singgah amik....anak2 yg excited gilerrr tgk baju oren tuh ngan wig segala..terus minta daddy gayakan baju dia tuh.....HAHAHHAHHA....apalagi......nilah HASILNYA!



Hohohoho....mari kita gelak guling bersama2.....korang berani tak nak pakai costume gini pegi opis....nak2 kena masuk meeting plak kan!! Tapi opis diorg ni selamba jer gitu....cam last week..hubby masuk meeting ngan sports attire dia tuh....haih...mcm2 kan!!!!

10 comments:

Aiza said...

waahh...mmg santai betul la..
hensem seh baju dia..heheheh...
nampak lain la en shidi ada rambut..ahaks!!

youramirah said...

huhu..kak farah, hasben akak keje kt mana ni? gile sempoi company dia! menarik menarik~ nak apply keje kt situ lah..haha

Mimi Sharif said...

kak na,
rambut pelsu xpyh sewa la...
bli trus kot tiba2 en dedi teringin ada rambut, dh ada rambut instant...
xbleh bayang dok dlm meeting tiba2 gatai kepala, kena selak rmbut pelesu itu...
hehehe

Diamilikku said...

gila best kak farah...seronok ooo..baru ada kelainan..baru lah tak dull kehidupan....

iEtaFAkyR@ said...

LOL smpai gulin22222.... seronok mmg seronok, tapi dah ala2 nk pi wat stage performance ja nih. betoi ka pi gheja nih abg shidi nih *jeng*jeng*jeng*
hihihiihhi....kak farah, jenuh aaa tiap2 minggu nak kena kerah pala otak pikiaq baju yg sesuai. tp best jugak lah kiranya!!! :D

Naddiea said...

kak farah,mmg lain la muka bro shidi.sgt2 lain.without costume brader nampak serius.tp dlm costume ni brader nampak gila2.heehhe...spek itam tu kak farah punya ka???

*adie* said...

muahahahahaa..... giler babas wehh!!! sakit perut aku gelakkan dia! hua hua hua...

cd keja kat company apa ni farah oi?

chiko said...

hohoho!! dia nampak kunin'.
pg gak la dia sewa baju kat situ ye. aku ni takdak la terror mana tp bab2 mcari info tu, tu diaaa.. serah kat aku la. mmg rajin godek sana sini. hehehe. nx wk n nx wk dah tau la kan mana nak cari ye dak. p sewa kat situ je. harga amacam?? mahal dak?

aramis2177 said...

Aiza: mmg santai habis....cam badut clown jer aku tgk!
youramirah: hehee.. asben akak ni keje kat anak syarikat khazanah sdn bhd...best kan! tp jenuh laa every week kena pikir nak pakai baju ikut tema...;p
mimi: wahahhahaa...betoi gak kan! esp nk raya haji nih kan...hehhehhe....lawak2 bila pikiaq tang gatai pala lam meeting tuh! LOL
Sone: hehehe....interesting kan...br semangat nk pi gheja! ;p
Ieta: mmg kdg2 ada kena buat performance gak..cam last 2 weeks theme halloween ( tp hubby lom start keje situ lg )....mmg depa kena buat performance sekali! Jenuh laa kak farah nak pikiaq every week....
Shepah: bro shidi transform....cam pak lawak jaa kak farah tgk! raisha pun gelak sakan tgk daddy dia!anyway..betoiiiiii spec tu kak farah punya! ;p
adie: dia keja ngan anak syarikat khazanah sdn bhd opis kat sebelah IKEA , menara UAC tuh...hohohoh...ko leh kawan ngan raisha gelak sakan sampai tepuk2 kusyen bagai.....
fieza:TQVM laa kat ko....kalau tak kerna pertolongan ko...xde la costume tuh..yezza mmg amik kat kedai yg ko bg link tuh...so every week pi tgk kat situ jer laa...... ;p

kaseh.alphalipid said...

salam...bpe ye harga sewa baju ni?lengkap dgn aksesori?kedai ni kat mana?ada link?
btw...mmg comel sgt2!