Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, March 10, 2011

citer satay lagi.....

Thanx u all yg ada suggest kat saya mana tempat satay dia best..harus nanti ku google mana tempat itu....but for the time being....we stick to here dulu sementara nak jumpa port lain plak...... :)))
anyway....ahad pagi tuh hubby dapat sms from mak dia katanya teringin nak makan satay...so dia ajak kitaorg pegi makan ngan dia....ofcos dia cuma mau satay kajang....tapi hubby bagitau kata ada port lain yg lagi sedap.....mak ikut ajer.....
So lepas kitaorg settled beli barang2 balqises ni kat Sunway , kami terus gerak ke Bandar tun Hussien Onn sebab balqises requested nak pi main ngan dania...
Faihana & Dania
Sikecik ni pun sama sibuk memain.....apa dia masak ntah!!!


memula ingat nak drop by je umah Kak Fid nih..tapi beria plak dia ajak masuk katanya dah buat ayaq....aiseyyy..xbaik plak kan...makanya dari nak tersinggah terus stay lama kat situ...last2 PIL saya yg datang situ then baru kami gerak ke Bangi....
Oh yer,  trip makan satay ni dijoin jugak oleh Lan&Fieza's family and KakFid & AbgMus.....dah alang2....kita ajak semua..the more the merrier gitu kan....tak padan ngan sorang tuh kan..yg tengah pantang pun ada sama...amboi2 ko cik pizahhhhh....berembun malam2 yer....baby aayra lena kat umah ngan bibik..tu xde lam pics....
Seeeee.orang yg tgh PANTANG pun adaaaa!!Heeepppp...biasaaaaa ko kan hapizahhh!
Xsah kalau xbuat muka si lan nih!
KIDDOSSS (ayooo......camera xclear lahhhhh....)
Raisha tgh bodek atukyem....hehehehhe
Kami selesai makan ada la kut almost 10.30pm gitu......pastu masing2 balik umah sebab the next day sudah sekolahhhhhhhh.......fuuuhhhhhh..puaih makan sup urat ketin dia tuh...mmg berpeluh2 laa....sebab panas2 & pedas2...kalau time2 demam pekena sup tuh kompom kebah demam dibuatnye...and menu wajib ada ofcos la satay kan..tapi yg terkilannya each time kami mai...kompom tinggai satay ayam jer...satay lain dah abis.....huhuhuhuh..so there should be NEXT TIME kan....kan..kan...

p/s: thanx to readers yg suggested satay lain yg sedap mcm Satay Station & Satay Gombak tuh...nanti i pi terjah yaa...haaa...dah macam JJCM jer!!!!hehehehee

3 comments:

Cik Wanie Ghani said...

amboi sakan tul mkn2 naaaaaa,
satay plak tue,
nyum nyum nyum....

akk,
bila mau jumpa nie?
huk huk huk

Lady Lavender said...

adeehh..kita nak makan satay kena buat sendiri. First time buat kira okeh la menjadi tp tak best sbb masuk oven aje tak bakar atas api. Tunggu summer nti baru boleh bakar sate & barbecue kat luar umah.

Diamilikku said...

dah pi pun malam mana nak ada satay lain kak oooiii...lenkali pi siang2 sket naa....hehehehehehhe