Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 10, 2009

dan lagi.......

Haaa..ni dah last nih......eheh..selalu saya satu kan jer entry kan.....dah ada banyak lak gambaq tu yg asing2 kan je lah...hehehhe......
Ok2...back to the story ehhh.....
Lepas dr Roshan Mall tuh....kitaorg terus gerak ke arah rumah.......nak balik kekononnya...tapi bdk2 nih ajak pi makan donut lak...lama lak xpekena Krispy Kreme.....so singgah ler kami kat branch yg kat ngan umah nih........



Sempat lg posing memosing kejap before heading home.......view kt sini mmg cantik....lps balqises berposing ada lak anak2 arab turun keter posing gak kat the same spot balqises posing tadi....agaknya diorg br tau kat situ leh bergambaq kot...hhahaahahaha......
Well....tu jelah aktiviti kitaorg Jumaat lepas.....dah abissssssss!
adiossssss

1 comment:

Mom of 3 Little Heroes said...

Salam..farah, air asia dah ada p abu dhabi skrg. Kalau nak p jedah dari abu dhabi amik masa berapa jam? bulan bile paling syok nak p umrah aka melawat 3 balqises ni? hehehe..