Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, August 21, 2009

kasihan dia....


alallaa...sian anakku yg sorang nih......masa kitaorg nak kuar hari Jumaat lepaih...while waiting for mommy to bersiap - siap....tengok2 awat si Faihana ni duk diam jaa......
ghupa2nya tertiduq sudah anakku sorg nih...patut laa xdengaq sora dia......
Minah ni mmg sebijik ikut daddy dia...mana2 tempat pun dia leh landing...xmacam Humairah & mommy....susah nak letak kepala kalau xproper tempat...nak gak masuk bilik br leh lelap.....sok2 Si Raisha ni xtau laa ikut sapa.....mcm keturun mak dia jaa nampak gaya!

Haa ko...ternganga mulut2.....even dapat lelap 20/30 minit pun jadik laa....tapi baguih laa dia lelap sat....coz bila dia xlelap mcm nih...satgi kalau kuaq..haa mula laa nak ngaruk2 buat perangai.....

4 comments:

Naddiea said...

alalala..kakak tertido sampai ternganga mulut.letih sangat ke kakak ni kak farah??

Diamilikku said...

hehehhe...
dia tido sekejap jer tuh takpe ka? kalau alesha tido tak cukup maunya ngamuk2 lepas bangun..biar ahh pi jalan2 pun...

@cu SaYaNg said...

mommy...

selamat berpuasa utk mommy sekeluarga...

aini said...

dia letih sangat la tu farah...ok la juga dia mau take a nap.....:)
irfan & irsyad ka...haruss la..huhu...puas paksa...