Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 10, 2009

sambung lagi...


Here we are again.....
Mari kita sambung lagi.......all the pics ni kat Roshan Mall tu lah....
haaa yg saya pulun duk posing depan ni sebab kat lam tu dia xkasi kita amik pic..sebab diorg ada amik pic n jual sekali...so kalau kita seniri amik pic...rugi laa biz dia kan...so kekonon saya pun posing laa depan nih......
Canteeeekkk wooo lam tuh....rasa cam kita pun nak pi main sama....ada byk bilik.....ada bilik for gals....for boys pun ada....ada bilik just for make up2....bilik for princess n barbie.....bilik cooking ( siap apron segala ) bilik for melasak ( all the jumping2 lam tuh ) .....so sakan laaa balqises nih....cuma bilik boys tuh depa expore.....hahahhaa...xminat nak masuk laaa tuh!

Masa kitaorg memula hantaq balqises ..time tuh xde budak2 lain pun lagi...so lagi sakan laa diorg.....semua lam tuh diorg yg punyaa!!!HAHAHHAHAHA.......memula kitaprg tinggaikan diorg 1 jam...for 2 kids - one hour dia charged sr50...ok laa kut kan ...sebab kira dua orang sekali...lepas tinggaikan diorg nih kitaorg pun gi lerr jenjalan lam Roshan Mall tuh...xtau nak pi mana.....sebab tujuan pi situ memang semata - mata nak bagi diorg merasa main lam tuh pun.....
Bila cukup 1 hour kebosanan ( Roshan Mall ni x haffening sgt..kalau tak....uishhh...memang best laaa ) kami pun pi laa amik depa....tapi bila dh sampai sana...depa kata xpuaih lagi.......since masih awai lagi nak balik pun....so kami tambah laa 1 hour lagi....dia bagi discount...kiranya 2 hours with 1 pic taken ngan baju princess segala...dia charged sr90 .......so main laa anak - anak oiii sampai puaih......mak pak dia lak yag kebosanan.....ronda dr hujung sana sampai hujung sini......ended up kitaorg beli baju keje & slack daddy jer.....
lepas sudah 2 jam.....amik diorg kitaorg pun balik....tapi xterus balik umah......kemana kami pi plak lepas tuh...nanti i sambung lagi...byk lagi benda kat umah ni nak kena buat nih!adehh laaaa fenin makkkkkkk!!!

2 comments:

Diamilikku said...

sian raisha..sebab dia kecik lagi tak leh join kakak2 dia...sabar ehhh sayang...nanti dah besaq join kakak2 k

aini said...

ooo..yang pics humairah & faihana tu dalam ni la...heheheh....baru tau...;)