Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 9, 2009

1234hi-5

My balqises yg sedang leka melayan hi-5 @utube.... kalau bg diorg layan utube nih..mcm2 citer laaa diorg tgk... tp still under mommy's observation ( just incase terbukak citer yg xsepatutnya) Sesambil layan breakfast diorg..... roasted beef salami with cheese.....xlupa juga sorang satu strawberry & chocolate drinks diorg.......habis makan tuh pakat2 meratah cheese cheddar plak sorg sekeping...diorg ni kalau makan cheese tuh leh berkeping2....makan mentah2 gitu jer....yg herannya badan xmau naik2 pun....kurus gitu gak.....jeles tgk anak2 arab kat sini sumer badan mbam2 jer....nak kata xmakan calcium..lebih dr tuh diorg telan....nak kata xmakan banyak..kadang2 supper pun diorg amik, tu xmasuk bila time depa curi2 amik tomato , timun lam fridge makan buat mcm buah epal....tau2 jaa abis sudah..... ntah laa...ikut gene sapa ehh.... saya dulu kecik2 pun xde laa kurus cam diorg gak..ala2 mbam2 gak....hubby pun kata dia pun tough dr kecik ( ayat perasan xabis! )
Haih.....agak risau bila tgk diorg kurus jer...sian anak2ku...cam bdk2 xcukup makan jer...iskk..iskkk.....

Oh terlebey membebel sudah........layan kan jer lah pics 3 balqises nih......
tata laa u all......

3 comments:

Diamilikku said...

Raisha jer tak pandai berlakon....pandang camera straight...hehehehehhe

ietafakyra said...

cumillsss anak2 kak farah ni. depa hyper tu, sbb tu badan tk naik sgt..metabolisme tinggi. biar jer...janji depa nak makan. kalo tk makan kang risau pulak kita ni!

aramis2177 said...

Sone: cha2 mana nk layan sgt utube tuh...dia lg excited nk ikut mami pi masak...
ieta: tu lah kak farah pun rasa camtu..depa ikut kak farah kut..metabolisme tinggi....pehtu aktip xhengat!