Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, September 5, 2010

quick update

Salam all..
Uishh...lama gilerrrr blog ni terbiar sepi ehh.....dah nak bersawang dah pun...
Oh, apa laaa yg busy sangat pun tak tau....haih...tapi yg pastinya saya masih bernyawa di bumi Malaysia ini.....
Since ini adalah quick update , maka dengan sepantas kilat jugak saya harus men'type' laju2..sebab kami tgh berpacking mau ke umah my PIL.....spend 2 nights kat sana before heading back to Alor Setar for raya....Yesssss...tahun ni kami beraya kat Loq Staq...so to all yg duk loq staq....jom laa kita beraya bersama2 noo...... jgn lupaa calling2 i ya....please note that : saya tak dak no hp u all...so u all tlg2 laa call saya yaaa!!! :)))))



Till then,










saya akhiri dengan..some pics taken maas kami berbuka di Shogun One Utama.....

hopefully saya sempat update blog lagi before raya....
Take care u all...drive carefully to sesapa yg nak balik kg..... :))

1 comment:

aini said...

farah....kita jumpa nanti ya......:)