Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, June 12, 2008

Balqises new hobby ---> cycling!




Last 2 days we went to Hyper Panda at Roshan Mall ...since dah lama anak - anak ni mintak nak beli basikal untuk diorg main kat atas rooftop tuh..so daddy pun fulfillkan dreams diorg tuh..
apa lagi....bukan main syiok laaa budak - budak nih....
daddy beria laaa jadi inspector checking all the specs supaya basikal anak - anaknya ini well functions.....dia kata dia takut kang sampai rumah xleh kayuh...huhuhuhu..up to u laa daddy...yg nak bayarnye dia...huhuhuhuh.....
ooppsss....for u guys info..the price sangat2 reasonable okey...mmg sangat murah laaa....dah laa disney princess lak tuh..siap ada beg lagi....kalau ada size besar mau mommy pun beli sebijik!hehehheheee......
Balik rumah diorg ni xsabar terus nak ajak naik atas rooftop...nak main basikal tuh...so mommy pun teman diorg main kejap...paham2 laaa anak2 yg sangat teruja nih....keinginan dia xdapat di tahan2...hehhehhee....i knew.. mommy pun pernah jadik budak2...i knew how it feels when u  really wants something so badly......
esok pagi tuh pun bangun pagi2 je terus mandi...terus ajak main basikal...huhuhuhu....so dua tiga hari ni petang2 mommy sure bawa diorg naik atas main basikal....
terror gak diorg ni mengayuh since sebelum ni diorg jarang main basikal...huhuhu....at least masa diorg terisi gak..kalau x duk tanya bila nk balik kl ajer.....
uwaaaa......wahai anak....kalau laaa kl - jeddah ni macam kl- kedah ...anytime kita leh balik.....
i put the rest of the pics in my fotopages

8 comments:

yatie rahman said...

farah...sana punya education camna? tak hantar balqises pi skolah lagik ka? kalo depa pi skolah musti depa suka..ada kawan2..ada aktiviti...hafiy dulu awai2 takmo pi skolah ..hantaq ja depan pintu terus buat drama...tp sekarang nie dah pindah skolah kat aberdeen....dia punya la suka sampai bangun kui 6 am ajak gosok gigi nak pi skolah...heheheh

aramis2177 said...

Yatie...
Huhuhuhu.....la ni xpi antaq lagi coz kami maybe akan pindah rumah dlm masa terdekat nih....still duk cari2 rumah yg nearby school coz senang nak pi antaq depa pi sekolah....maybe nx mth kaa xtau lagi...huhuhuhu...

Daffodil said...

kakaks bole adik pinjam beskal?

mama danish said...

farah, kl-jeddah...ngan kl-kedah...bunyik nak dekat sama plakk..hehe....
stok belacan ada lagi??...hahaha

yatie said...

farah,
ingat dak hari tu nak cari email hirman kawan utm hubby farah...semalam br dpt email dr rina..nie email hirman
mohdhirman.mohamad@halliburton.com

aramis2177 said...

Jas : huhuhuhu...meh laa pinjam2 beskal kita..heheheee....tapi beskal akak-akak nih very the girlish gitu lah...ahhahhaaa

Jai : tu lah kan...kalau laaa jeddah - kl ni dekat mcm tuh...iskkk.....syoknyaa!!!kompom kami balik selalu!
p/s: adik kami br jaa kirim belacan 2 ketul lagi....huhuhu....dah boleh bukak pekan rabu daaa kat sini...hehehhehe

Yatie : tq for the email...nanti farah bg kat asben ehh....
oopsss...semlm kami makan krispy kreme lagi!hehhehehhehhee..tingat kat yatie & hafiy masa makan original glazed tuh!

linda+ghazi said...

huuuu balik mesia kayuh beskal g umah acik tau..hehehe..wenduu sama kamu sumer leee..eh nih apa ke mommy pn tingin nk beg tu hahaha..klako le bca entry ni fara..

aramis2177 said...

Linda Ummeh....
huhuhuhu...mommy nak beskal ngan beg2 tu sekali....hehheee...
uwaaa...kami pun windu2 sama ummeh & ghazi...nak balik kl.....hhuhuhuhuuh.......