Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, June 4, 2008

Fever....Makan2..bla...bla...




Hi all....
uishh..lama pulak blog ini xberupdate...mood saya tunggang terbalik...plus last week adik ana demam...tapi alhamdulillah...disebabkan mommy yg bertungkus lumus xtido malam n menjaga dia dengan penuh kasih sayang..(ewahh....heheee...upkan diri sendiri...muahahha ) dia hanya demam semalamam sahaja....ni kes jangkit ngan daddy kut....huhuhu....so daddy pulak yg melarat demam...siap kena MC 2 hari lagi...(adakah saya yg xjaga dia elok2?iskkk...tak2...saya xtido mlm jugak..cuma daddy ada tonsil problem..tu yg worst tuh )
So far saya and humairah masih bertahan...selalunya...mcm tuh laa...mmg humairah dan saya ini jenis yang susah sakit...tapi once kami sakit..mengada dia harus berganda2.....muakakkakkakakakak....














Oohh yea...last friday jugak makteh n I ada masak2 skit utk jiran2 tetangga di sini....( utk info korg...the whole apartment ni memang fully occupied by hubby's co-workers ) so mostly diorg ni memang xbawa family.....so sesapa yg bawa family macam kitaorg ni harus laaa mengasihi mereka yg lama xrasa masakan malaysia....huhuhuh...
So kami pun actually xde laaa well planned pun...mlm khamis tuh baru pakat ngan makteh...esok tu nak jamu diorg makan....xde laa ramai..7/8 orang jer...
Menu kami:
Pulut Kuning
Rendang Ayam
Serunding Daging
Ikan Talang Kering Masak Asam
Agar - Agar Peach
Bubur Kacang

(ooopppsss....pics makanan tuh terlupa nak tangkap...dah sibuk kat dapuq )
boleh laa kan nak jamu diorg makan...
Pic ni saja nak tunjuk....ntah bila laaa yer saya ada bukak kedai rent keter....muakakkakakkakaa.....

2 comments:

zuraini said...

wah rajinnya masak hangpa ni. pandainya...kami x dan menuntut ilmu masak abih kat hangpa.
ait...baru p x sampai sebulan dah buka kedai keta. hebat tu...hehehe.
ada jg org nama farah kat sana kan.

@cu SaYaNg said...

wei...sedap nye pulut kuning...
dah lama oooo x makan....