Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, July 29, 2009

lepaking....that's ME



Tho the pics a bit 'basi' coz taken masa last weekend...masa kitaorg gi Mall of Arabia....memandangkan skrg nih musim SALE.....maka kitaorg pun tak nak ler terlepas peluang nak usha2 tengok apa yg best kat situ.......sudahnya sampai dh lenguh2 kaki tangan sumer....hasilnya......'yileekkkk' ntah kenapa mood sopping takde sgt hari tu.....tgk pak2 mak2 arabs ni ramai bebenor....naik rimas plak...masuk satu kedai...keluar tgn kosong...masuk satu kedai...keluaq balik...last2 kitaorg singgah Patchi jaaaa...baik makan cekelat!hahaha...tu pun beli 300gram jaa...kang banyak2 xterabis lak......
End up...kami melepak jer kat Cafe Larica yg ada tiramisu yg sungguh lerr sedapnyaa.......
( utk yg xkenai saya....i prefer yummysuperlicious foods than materials..boley!!???? )

As usual gak lerr humairah & faihana ni kan suka nau posing sana sini....so layan jer lah kan!

Oh yer, masa tgh duk bukak kotak patchi tuh tetiba one of the waiter tu dtg tanya ..memula igt dia nak marah coz bawa outside food ke apa kan...sekali dia tanya how much kitaorg beli byk tuh.....lepas hubby jawab sumer...dia kata...
" u wait here..i'll bring u something!"
kami pun saspen laaa apa dia nak bagi...sekali dia bawa mai a bunch of patchisssss!!! And for FREEEEEE!!!!Wahhhh....ghupanya diorg guna patchis cekelat kat cafe nih.....
Hahahhahaa...so bertambah laaa our 300grams patchis tuh.....YIPPI!!!!

2 comments:

kak ina kl said...

salam..ishhh ada gaya modellah anak kamu posing..pak arab/minah arab ni banyak duit tullah..kat kay ell skrg ni ashik muka mereka ajelah..

aramis2177 said...

salam kak ina...
mmg skrg sini musim cuti sekolah ...tulah kat mesia tuh muka derang jer...huhuhuh...byk tul duit diorg nih kan!heheheh