Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, July 1, 2009

salam....

Salam....
Kabare.....Kaif Halaq....Apa kabar???
Huhhuh.....tak lama lagi saya dah nak abis pantang......heeeeeeee... ( walaupun sebenarnya pantang kat sini takde laaa betul2 pantang sangat pun....)
Saja nak update sket pasal Si Raisha nih......
Budak kecik ni pandai memacam......hari - hari dia belajar......
Belajar nak berdukung...
Belajar nak berkepit.....
Belajar xnak bedung.....uishhh....mcm2 laa peel dia...
Kalau letak dia kat tepi katil ke tepi sofa ker....haaa...jaga - jaga...xboley leka yer.....kang ade jer yg terbalik....ntah camna dia pusing pun tak tau......belum lepaih pantang dah nak pusing sana sini.....penah sekali tu dia tido sesorg lam bilik...bila masuk tgk jer.....tau2 jaa dah jatuh tergolek dr bantal n tilam dia....camna dia buat pun tak tau....sungguh bahaya tau !!!!
So far time malam ada laa palingbyk 3 kali dia bangun..tu pun nyusu kejap2....agaknye sebab breastfeed nih dia cepat kenyang kot ehhh....so xde laa mommy ni penat sangat...TAPI....ada ketikanya dia buat perangai..meragam xnak tido laaa....standard laa kan, nama pun baby lam pantang lagi.......hehehehheehe
Oh yer, lupa nak bgtau....Si Raisha ni jenis darah dia ikut daddynye.....darah O....kalau Humairah & Faihana ikut mommynye....darah A...so hopefully Si Raisha ni sihat & kuat mcm daddynye laa....hopefully bila dia fully BF...kesihatan dia mantap gitu!!!InsyaAllah....owh..dia jugak cepat membesar bagai johan......baju size 0-3 memang kompom dah xmuat...ada gak sesetengah baju yg size 3-6 yg agak2 kecik tuh...haaa....siap laa...2/3 kali je dia pakai....iskkk...iskkk....kenan size org arab kut Raisha nih.....huhuhuhh
So sekian saja update kali nih.....meh kita layan pics dia yer...





Well....akan diupdate lagi nanti yer......take care u all!!!muahsss

6 comments:

@cu SaYaNg said...

mommy...

rindu nyeeeeeee.....

aini said...

farah...memang nampak raisha ni makin berisi kan...alhamdulillah....:)

aini said...

farah...memang nampak raisha ni makin berisi kan...alhamdulillah....:)

Jake's Daughter said...

Comelnya dia....

Linda Latip said...

alololooooo comelnye raisha..tp betul la farah..baby dlm pntang mmg camtu la kan..tggu lma sket kan berubah cam lain plak..hehe pape pn baby mmg comeiiiiiiiii! mntak pipi sketttt!

amalz said...

farah! happy birthday..hg dah tua dari aku ni haha..semoga pjq umuq & murah rezeki..geram aku tgk raisha ni..