Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, July 7, 2009

Shukran Jazillan.....

First of all....
Salam to all....hehehhee...
And yes, today ( 7/7/09 ) is my birthday...kalau orang kat Malaysia baca ni dah lapuk tarikh tu....dah masuk hb lain dah pun.....
Anyway.....sebab musabab blog ni agak menyepi adalah kerana simcard MOBILY telah dibawa daddy ke opis....so kami dirumah tidak lerr mempunyai talian internet....maka sebab itu jugak laaa saya tidak ada connection to internet.....cuma semalam saya sempat masuk FB kejap thru hubby's mobile......tu lerr jugak sebab nye saya tidak dapat mereply dengan terperinci all your comments kat situ.....BIG SORRY yer kengkawan!!!!
So kat sini saya nak ucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada u olllssss yg tinggaikan jejak kat ruang 'mukabuku' saya...u know who u r!!!!! Saya sangat terharu okeh!!!!!!
Berbalik kepada befday saya...well...hari ni tiada yg berbeza dari hari - hari kebiasaan saya......hubby went to work as usual....balqises also went to school.....and mak ayah mentua serta nenek tua saya pegi Mekah buat umrah.......
SAYA????Ada di rumah bersama little Raisha....layan tv....sampai lerr tghari kakak2 nye balik sekolah.....huhuh.....
HADIAH?well....pepagi b4 balqises pegi sekolah diorg dah nyanyikan befday song utk mommynye nih.....mommy sgt terharu!!!!peluk2 cium sumer......


And what little Raisha gave me????
HAAAAA....jgn tak tau yer.....today dia baru 45 days.....elok2 jer mommy & Raisha habis pantang!Hehehhehe.....and what she gave me ....sangat2 laa PRICELESS....
Hari ni ialah first time ( mommy rasa lerr ) dia dpt tgk....so hari ni though mommy duk rumah ngan Raisha je...tapi xsunyi..sebab ada org ajak menyembang!Hahahhaa.....mommy sibuk tgk tv..dia marah siap jerit2 suruh sembang ngan dia.....and tadi petang masa nak mandi.....lepas bukak sumer baju....mommy biar dia b*g*l2....tetiba dia ngan selambanyerrrrr....menggolekkan diri dia....terus meniarap...aisey makkkkk....TERKUJAT MAK tau.....siap duk meniarap panggung2 kepala mcm baby 4/5 bulan....iskkk...makcik tecit sorg nih!!!!( Silap masa tu xdak camera kat sebelah...kalau x..harus gambaq tu masuk blog! )


So itu laaa HADIAH BEFDAY yg paling beharga untuk saya!!!!!!!!!!

10 comments:

sue_eila said...

waaa dhpandai nkmeniarap..cepatnyer raisha nih...yep mmg hadiah paling berharga la utk kak farah kan :-)

lemongrass said...

Happy birthday to you (yang ke berapa ye?) :-). Semoga Allah bless everything that you do in your life and dengar your doa. Comelnya Raisya tu, gebu sungguh :-)

Baby Lyana said...

wah... 1st of all..Happy Birthday.. terlupa plak mau wish kat muka buka..
2nd of all..cepat nye raisha meniarap..maybe sebab badan dia babab kot..berapa berat dia now? rasanya dia lagi montel dr Lyana la

Diamilikku said...

happy belated birthday kak farah..sone pun jarang online..bz sesangat..asyik keje luar opis je..pc kat umah abah plak meletup hari tu kilat sabung menyabung...adoyaiiii...terputus internet seketika....

btw raisha sangat comel kan..gerammmm sangat2..cepat la balik..nak peluk cium betul2...

Naddiea said...

kak farah..happy birthday yaaa....the best present ever is the cute pie baby raisha kan.akak macam shepah jugak besday masa pantang.tp akak dh last day.shepah plak baru 2 mmgu bersalin pastu besday.hihih...take care yaaa..
muahssss baby Raisha!!

umi_e said...

happy birthday :)

Mrs Rafiuddin said...

Happy befday farah!!
Wah,Raisha dah nerap??cepatnya..haha
Anak kami baru dok belajaq nak nerap,pantang letak mengiring,terus nerap.
Tapi si Raisha nih besaq betoi..tinggi tak macam budak umuq 45 hri

ieza said...

salam..hi dear..happy belated besday..sori lambat wish coz tak berkesempatan nak online sibuk sgt sebab mak saudara nawa meninggal semalam dan kami dok ulang alik spital since monday..sori sesgt...moga farah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & berbahagia disamping shidi dan anak2 yang comei2......

nabilah hana said...

salam kak farah
comel nyer baby raisha!
tembam
well, hope u'll have great day there

kamalnzura said...

hish..rasa mcm nak picit2 pipi raisha ni...