Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, November 18, 2009

been away for a mo....

aloha everyone.....
another typical quick update from me....
reason being~ internet ku sungguh selow melow~~ huh..another typical reason!
Alkisahnya internet mobily kitaorg ada problem masa reload...tup2 jer terus dia telan sr350 sekaligus......adoiiiiii laaaaaaa!dah tu takkan laaa nak beli lg sekali sr350 tuh....xkoser laa plak bila pikir dh masuk tgh bulan nih ..nk abihkan sampai sr350 tuh just for 14 days....iskkk..tu melampau namanya!!!!huhuh...so ada baekkknyaaaa...kita tunggu je terus next month reload lagi......
And that's why lerrr...blog ni sunyi sepi xberhapdet....
Ni yg berhapdet pun sebab tetiba kitaorg ternampak line wireless kat lappie ni connected to AFIQSHAMEL nih...tu pun kena bawa lappie nih duk terperosok lam bilik laundry nih.....
So makanya...kurenggg laaa saya nak beronline kalau dh namanye kena duk terkurung lam laundryroom nih.
So akhir kata.....layannnkan laaa pics balqises nih yer.....

my so comot raisha!!!!

and my so anak dara humairah & faihana!
cya!

8 comments:

Ivo Serentha and Friends said...

My compliments for your blog and pictures included,I encourage you to photoblog,

http://photosphera01.spaces.live.com

Even week another photo album

Greetings from Italy,

Marlow

Baby Lyana said...

patutlah senyap sepi ajer...tenet punya pasal, bleh je dok dlm laundry room..tp sekali sekala takpa kot..hari2 kalu, tak larat mak!

ietafakyra said...

comot kah raisha itu? nmpk sgt cumillll sesgt ja! geram pipi diaaaa.... n the sista so coolllll!!

Diamilikku said...

raisha pun putih gebus gak....kakak2 sawo matang....hikssss

aini said...

farah...

eiiii...geramnya tengok raisha...tembam...gebu....:)

ya la farah...faihana & humaira dah nampak macam anak dara dah...;)

okies....miss ya....:0

xoxo

chiko said...

ooo patutlah dah lama tak de berita, kitorang kat sini manyak gosip woo.. hehehe. *saje nak provoke ko dok dlm laundry room lelama.*

nak minta tolong sket boleh..? tolong gegetkan pipi raisha tuk tuk aku, gebu cam ko letak yis. sangat subur hokayyy pipi dia tu. dah sama besar ngan breast nana je aku rasa. muahahaha.


weh! jom plan serang denmark nx year, 2011 ke,ok tak? kita sesama save duit dr skrg ye. :) aku leh terjah ke US jenjalan kat sana plak lps tu.. haih! susah la tinggalkan komen kat sini, xdpt instant feedback. tenet dah ok, roger aku ye.. ciao!

mama said...

comel2 semua puteri awak ni.

sue said...

comel2 semua puteri anda!