Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, November 29, 2009

Day 4- without him!

Day 4
Still..nothing unusual happen today!!!Sama je seperti semalam.....so rasanye xyah laaa kita panjang2kan benda yg sama kan!!!!
Esok je satu hari lagi..tu pun maybe tgh mlm baru diorg sampai kot....after diorg buat tawaf widaq then baru bertolak balik Jeddah...tapi dengar katanya kat Mekah mmg sesak sangat....so confirm laa nak kuaq dari sana akan makan masa yg panjang.....
Xkisah laaaa...boley tahan 4 hari...xkan 1 hari lagi xboley kan..... :)

Ok laa u all....ntah naper badan cam rasa lenguh2 n sakit sana sini...mana laa nk cari mak bidan urut kat sini kan?! Hmmmm.....eh, tu ari ada nampak ada SPA for women.....oh,harus pegi cari nih!!!!
OK..Till then...later2 yer!

2 comments:

ietafakyra said...

wah! syok222 pi spa...ieta pun kalo lunch time cargas ke spa 1/2jam. lega...masuk opis muka merah2, bos tanya cakap pi jemuq kat site tadiii...keh keh keh! poyos..

aini said...

farah dearie....dah tak lama tu cd nak balik...sabar2...take care ya ...:)