Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 10, 2009

till we meet again....

PERHATIAN:Ni ialah cerita 2 weeks ago.....
Kejadian berlaku ketika kami ke airport untuk menghantar Fahmi , Hasnah and anak - anak mereka yg sangat cute itu...Zainab & Zaid yg pulang ke tanahair terus ( back for good ).....
Raisha & Zaid.......sok2 masing - masing dah besar...kalau tunjuk pic nih sure diorg malu...huhuhu......tapi Abg Zaid ni sangat comeiiii....putih gilosss..tgk rambut dia...very the perang gitu......
Hasnah....we'll miss you!!!!! Lepas nih ntah bila lagi nak jumpa diorg since Fahmi dah kerja kat Sg. Siput....kami pun ntah sampai bila stay sini....ada rezeki laa kat sini...alhamdulillah..kalau xde....redha kan je laaaa......asalkan bahgie.....huhuhh
Balqises with their BFF kat sini...Zainab....diorg ni since Zainab balik selalu gak duk sebut2 pasal Zainab...and selalu duk ikut2 cara Zainab cakap yg comei gilerrr kalau dengar......

InsyaAllah umur panjang....kita jumpa lagi yer....
XOXO muahhsss...
kami kat sini yg merindui korang.....

3 comments:

Diamilikku said...

putih gebus nya zainab tu..geram sungguh la....

aramis2177 said...

sone, mmg lerr sgt putih & gebu.....dah nenek dia or ostolia.....harus putih yer!

kak ina kl said...

salam aramis..apasal lain betul muka baby kamu ni..ikut saper ek..