Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, November 20, 2009

kenduri...

WARNING: entry bergambar!
( malas type sebenarnya...lebih tepat lagi malas nak berkurung lam bilik kain ni!satgi duk lelama kena lipat kain laa....iron baju laa.. :p )

Ni some pics masa kitaorg ada buat kenduri kesyukuran sempena orang - orang yg nak berangkat pegi haji . Alhamdulillah kalau takde aral melintang hubby termasuk dalam kumpulan itu..tapi sayangnya sebab saya xdapat nak join...Niat di hati memang laaa nak sangat2 pegi...tapi apakan daya....dengan swine flu yg makin merebak nih...keselamatan anak2 paling utama....atas nasihat ramai orang memang laa xdigalakkan budak - budak ni pegi....so kalau diorg dh xpegi...maknye ni pun sama laa xdapat nak pegi....dah xde sapa nk tolong jaga...tambah plak Si Raisha masih fully BF.....so nak tak nak kena laa redha...biar laa hubby lepas pegi sorang dulu..InsyaAllah mana tau ada dimurahkan lagi rezeki tahun depan..kami dapat pi..InsyaAllah!!!!!

Kenduri tu kitaorg buat pakatan ramai2....masing masing masak serba sikit..saya buat bubuq kacang & bubuq pulut hitam ...Macam2 laa food ada.....kenyang makan alkisahnya!Alhamdulillah.....




As for kids....diorg ni biasa laa...sukasuki laa...dapat kumpul reramai time nih......main laaa yg paling utama...makan ke hape ke dah xigt.......hehehhehe......
Yezza....ngan periuk2 aku hantaq!!!Tapi jangan xtau...masa bawa balik..periuk2 tuh licin i cakap u!!!!!kehkehkeh........xsesia i bawa periuk kan!!!! :p


Uncle Nahar xmahu ketinggalan bergambaq ngan artis2 kanak2 ribena nih !hahhahaha.......mcm iklan ubat gigi je uncle Nahar ni senyum! Uncle nahar ni pandai woo nyanyi2 hiburkan hati budak2 nih..ada jer lagu dia rekacipta sendiri!hahhahaa.....


And men section.....depa nih ngelat ke hapa ntah..duk terperosok kat celah tangga.....ntah nampak ke dak ntah slideshow kat depan tuh..oh yer, kitaorg pun ada jemput ustaz jemputan bg ceramah sket pasal haji tuh.....amik keberkatan sama berkongsi ilmu ngan dia.....


And ofcoz..women section...kami dapat makan dulu sebab org laki sumer berjemaah Isyak dulu before makan....kehkehkeh....
Hmmm......bestkan dapat pi buat haji.....
"Ya Allah Ya Tuhanku....Kau murahkan lah rezeki kami tahun depan supaya dapat menunaikan haji. AMIN!!!!!"

3 comments:

elya said...

salam perkenalan....
asyik makan gaji jee...anakk dh besarr nk gune duitt......
jum singgah...jes nk sharee :)

ieza said...

moga...kiter semua dimurahkan rezeki untuk menunaikan haji dimas ahadapan..amin........

aini said...

farah...bestnya kan cd dapat g buat haji...:)
insyaAllah next year farah pulak dapat pi....aini pun dok teringin la nak p sana...tumpanag farah ada kat jeddah kan...heehe...;)
anyway...take care dear...mmuuaahhss