Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, March 1, 2010

walking along the branded lane

Di suatu malam di bulan purnama.....di kala kami semua tidak ada kerja....hanya mau berjalan - jalan mengisi masa lapang sambil mengopi di mana - mana tempat atau cafe yg menarik....
Lepas perut kenyang hati riang......terus kami pun angkat kaki mau melangkah pulang....tetiba terjumpa satu lorong gelap...TIDAKKKK...ini bukan lorong gelap seperti mana yg anda fikirkan...ini lorong gelap yg ada KELAAASSSSS.....tapi memandangkan tatkala itu jam hampir menunjukkan ke angka 12 malam...maka sudah pasti lah lorong gelap itu kosong..hanya seorang guard yg bermukim di situ.....
Lorong ini tidak pernah kami lalui...kerna kami hanya nampak pandangan hadapannya saja...Iaitu Rubaayat (Sumpah tak penah masuk....mall org kaya saja! ) di mana disitu lah deretan butik2 berjenama berbaris dengan megahnya! Sebab tepuk dada tanya poket sendiri dan sudah tahu jawapannya memang tidak layak untuk masuk ke situ ....maka sebab itu kami tidak pernah tahu akan kewujudaan lorong ini...
Saya pasti pada siang hari lorong ini akan nampak lebih GAH dengan barangan yg berkilau2 an dari segi harganya.....kebetulan sungguh kami bertemu dengannya pada waktu malam begitu!!!!


Okeh..sudah aaa merapu meraban....penat aih karang ayat!!! Alkisah...mampu posing je laa....nak masuk ntah bila...nak beli apatah lagi...sebab saya penah survey harga barang2 kat butik COACH...harga2 dia double kalau compared ngan harga kat website ( dalam USD )...so lebih baik kirim ja laaa kat sapa2 yg mau pi US....heeeeeeeee.....



Jadi silalah jangan salah sangka ingat kami bersoping sakan di butil LV ini yaa......huhuh.....

Tapi....semua pun tidak mustahil kan..mana tau satu hari nanti saya mampu gak masuk situ....masuk je lahhh...beli lom tentu!muahahahhahahaa........

5 comments:

sweetkakayau said...

Cutenyer baby u tu..

@cu SaYaNg said...

mommy, rambut raisha dh panjang...comel nye...!!

rina said...

Seronoknye jalan2 ngan family, anyway saya rina, kawan ur friend iza..suka sgt baca blog awak... Feel free 2 view my blog!! :)

chiko said...

beb! beli je la. keychain pun jadi.. leh bgaya ngan paperbag dia. hahahha..

aramis2177 said...

sweetkakayau: tq!
datin pya: dh besaq dh dia!huhu
rina: hi..tq for dropping by!
chiko: hehehe...nanti2 aku try pi terjah lg aku beli!