Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, March 25, 2010

ada yg berkenan ker?

Marhababikum......Salams to all....
Oh...it's FRIDAY again....cepatnye laa hai masa berlalu...minggu lepas hari yg sama kami still with Tok Mama & Tok Abah kat Madinah....hari ni dioarg dah xde....hmmmm...cant wait to go HOME....tp so far belum ada kata putus for us bila boley balik....*sigh*
Anyway....jgn sedey2....hari Jumaat adalah penghulu segala hari..jadi marilah kita berhati gembira ( apa punya ayat ntah ! )

As some of u yg ada tanya pasal tudung2 yg saya beli kat sini tuh and ada yg suruh saya buat biz which i am not very good at ....tapi this time saya try jugak letak sini some of the collections yg ada.....if ada yang interested leh email saya yer aramis2177@yahoo.com
All the shawls are 100%silk and made in italy....
Size ukuran adalah sama dengan shawls yg biasa tu.


BlackFendi 01

RM50

PeachFendi 02
RM50


YellowFendi 03

RM50



PurpleMoschino 04


RM50
RedMoschino 05
RM50


PashminaHERMES 06
RM45

PurpleBurberry 07

RM50

Ini adalah sebahagian koleksi yang saya ada....if u all ada yg interested nak lelain colour....saya akan try cari ok.....and if ramai yg nak saya akan cuba usaha kirimkan all the shawls to u all ASAP...kalau tak..maybe when i'll go back to Malaysia InsyaAllah early July...i deliver it to u..so kena banyak2 sabar laa gitu eh.....pasal payment plak , u all boley buat deposit for pre-ordering RM25 per piece into our MBB(MAYBANK) acc. Apa2 sila PM saya directly.....TQ!

2 comments:

kak ina kl said...

salam..tentu sedih kan..tak apa..skrg ni pejam celik pejam celik dah sampai bulan Jun...

jubah tak nak jual ker..

aramis2177 said...

kak ina,
tu lah...xsabar nk tunggu jun nih!!!hehehe...eh, if ramai yg nak tgk jubah...farah leh try carikan plak nanti..tp tgk ada ramai permintaan ke tak..if ramai nak..leh diusahakan!!! :)))