Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, March 7, 2010

Parents ( Mothers ) Teachers Meeting

Okeh2..mari kita sambung.....
Selepas dekat setengah jam lebih berimpit lam taxi coz this time kami naik taxi hyundai jaa.....xleh memilih coz area ni susah sket nak cari taxi yg betui2 nak pi destinasi kita...so mana yg mai...rembat jer laa.....From Balad nak menghala ke Bawadi District tempat sekolah balqises nih..actually xdak laa juah sangat pun...lam 15mins if jalan xjam....tapi ni jalan dia punya laaa jam....coz hari Rabu kot...esok tu h Khamis...dah weekend...org balik awai kot...sama mcm kita kat Malaysia if hari Jumaat...mak aiii..kami lam taxi tuh sampai nak termuntah2 dah.....tapi akhirnya sampai gak laaa...mujuq dan coz Book Fair tuh till 4pm....kami sampai lam 3.30pm gitu......
Lepas saya settled all the fees sumer..then pi jumpa Ms. Paraq ( class teacher depa ) sembang serba ringkas.....dia pun update saya pasai budak 2 orang nih....Alhamdulillah everything ok....dia siap cakap....
" You are a very lucky mother....they both doing great !!!!"
Waahhhh...terkembang2 kat situ rasanya....mak mana yg xkembang kan kalau cikgu cikginya puji anak2 kita kan...sangat priceless rasanya!!!!! :D
Dah selesai sumer.....kami terus pi kat Book Fair dia....sempat snap pics balqises ngan kengkawan yg depa jumpa......

From left - right : GunGun ( jgn tanya awat nama dia camni! ) , Raul ( anak Nadia soon will be schooling here too ) , Jaser ,Faihana , Humairah & Moses ( budak paling buaih & nakal lam van sekolah depa...dia br KG2 )


Cert yg Ms. Paraq bg.....budak2 ni dapat " Good Progress" based on their performance during this academic year....Soon in April they both will be in Year 1.....
And ni lah dia hasil Book Fair itu.....beli kan depa buku2 pasai feeling2 nih....huhuhu....depa suka sangat baca buku2 macam nih.....so buku yg ala2 mcm menarik nih lagi laa depa suka....



Update terkini : la ni depa nih tgh exam nih..starting from March 1st - March 17th.....so hari2 nak kena buat revision ngan depa nih.....last2 mak dia pun pandai!!!!!! :p

4 comments:

aini said...

good luck balqises.....aunty doakan balqises cemerlang ya...

Irm said...

amboi, lama nya exam ?? more than 2 weeks tu? berapa byk subject daa?

aramis2177 said...

Aini: Tq....
irma: exam bdk2 kecik ni xkira subject..hari2 soklan from various subject n mcm2 soklan ...ntah..aku pun pelik!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

x mau tya kenapa nama kwn balqises tu GUNGUN tapi agak kehairanan, keturunan apakah dia??

well done to your lovely daughters k farah. mmg mak mana x bangga k farah oooiiii!!!!