Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, March 6, 2010

Ladies Day Out!!!!

Last Wednesday was our "Ladies' Day Out...."
So pepagi dah cargas sumer.....coz mg dah plan nak kuar pukul 10 pagi....sini kena kuar awal2...coz kang kul 12.30 lebih kedai dh tutup till kul 5....so amat laa rugi if kuar lambat...setiap saat amat beharga okehhhh....xcukup masa xpuiah ooo belek sana sini.....sebab tu laaa lagi awai lg bagus....

Nilah dia rombongan cik kiah kita....pakat bawa 'handbagsss masing2'........
Keluaq ja terus tahan taxi.....nak naik taxi pun memilih gak kami ni since dah ramai2 nih...takut xmuat lak taxi..so kena amik taxi camry baru muat...kalau dak xtau nak sumbat mana......
Kami decided pi Queens Building kat Balad....mujuq jalan xjam...sebab hari Rabu tuh org keja lg kan...jalan pun lengang laa.....Sampai sana dalam pukul 11 lebih...terus naik tingkat atas....
Ni laa kedai 1st yg kami terjah....terus teruja tgk barang2 dia....tapi yang paling teruja tgk scarves & pashmina dia....lawaaaaaaa la sangat!!!!!!!! Terus Sambaq mana yg berkenan..terus mengorak langkah lagi.....jenguk2 kedai yg menarik......masuk sana masuk sini.....
As saya mmg ada plan nak beli arbaya...so kami pun masuk laa satu kedai arbaya ni...
Haaa...ni kat kedai tuh laaa...tgk laa arbaya2 dia..sakan2 woo....harga dia ok laa..not bad....sesuai laa ngan design2 dia.....
Nampak arbaya di atas??? Yezza....arbaya itu sudah menjadi milikku.....hehehhe....dia buh kat patung....kami tgk arbaya tuh sangat2 laa menarik tertariknyaa.......geram tgk..terus saya suh dia bukak n nak try...makteh & nadia xminat...coz dia kain spandex....depa takut kain melekat kat badan......
Saya sangat laa bertuahnya coz arbaya ni potongan dia besaq sket..cuma labuh jaa.....so bila pakai xdak laa melekat kat badan saya....coz besaq....bila pakai...fewittttt....dan2 tuh rasa tinggi sebabkan corak jaluq ke bawah tuh....hehehhehe.......


Ni lagi pics kami lam kedai tuh...dah alang2 leh tangkap gambaq lam tuh xhengat kami pose....huhuhu.......nampak arbaya blkg makteh tuh.....sangat laa cun....warna fefel kelip2.....adeh..juling gak biji mata........Agak2 nya kan...korang rasakan.....kalau saya buat bisnes brg2 dr sini ada kaa org nak beli ehhh? Penah gak terpikiaq....tp takut tak dak buyer...dah la postage susah...haih...terkubuq begitu sahaja.......tapi if ada yg nak kirim....saya amik ja pesanan..... :p
















Lepas beli2 sumer azan Zohor pun berkumandang....so kedai pun tutup sudaaaaa....kami terus hala pi surau.....solat & lepak2....then Nadia pi beli McD kat bdk2 nih....pehtu kami melepak makan ramai2.....konon nak tunggu kedai bukak....pusing pi pusing mai...rupa2nya depa tutup kedai.....tunggu paih Asar plak baru bukak ..maknanya dalam pukul 5 gitu...aiyoooo....xboley jadik nih...since saya nak kena rush to balqises's school...ada Mothers Teachers Meeting & book fair....so kami tak tunggu...terus tahan taxi..challlloooooooo dr balad.....hala ke sekolah bdk2 nih..........
To be cont.......sebab.....tuntutan seorang ibu yg ada anak kecik.....nak pi bg raisha tiduq sat....cau2!!!!

1 comment:

aini said...

farah...sepupu aini yasmin tu memang buka kedai...dia jual jubah2 & arbaya....rasanya dia memang berminat kalu nak pesan arbaya dari sana...boleh tak??? coz hari tu memang dia ada suh aunu tanya farah..but...aini seganla nak susah2 kan farah pulak...:(
kalu betul farah berminat....nanti aini bagitau dia & suh dia deal dengan farah ya....coz Yasmin tu memang dah jadi friends farah kat FB kan.....